A Juve sem úszta meg Fradi-gól nélkül





A Puskás Arénában fogadta a Ferencváros a Juventust a Bajnokok Ligája csoportkörében. Morata és Dybala okozta a Fradi vesztét.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2020.11.04.
Fradi a BL-ben

Hidegzuhannyal indult a Ferencváros harmadik BL-mérkőzése szerda este a Puskás Arénában. Ezt pedig nem a hűvös estén szakadó eső okozta, hanem a Juventus és főleg Morata, aki egy jobbról érkező beadást tessékelt a kapuba már a hetedik percben (0-1).

A gyorsan bekapott gól megalapozta a játék képét, az olaszok nem erőltették a támadást, a mieink pedig hosszas labdajáratások végén sem tudtak az ellenfél térfelén komoly veszélyt kialakítani. Nem is született több gól az első 45 percben.

Nem úgy a másodikban. A Fradi továbbra is jól építkezett, legalábbis amíg nem kellett a Juve kapuja közelében helyzetet kialakítani, mert ott azonnal megszűrték a magyar támadásokat a narancsmezesek. Morata fél órával a vége előtt egy bombagóllal eldöntötte a mérkőzést, érezhető volt, innen nem lehetett döntetlenre menteni a meccset, mint a Kijev ellen a múlt héten (0-2).

A mindent eldöntő találatot a csereként beálló Dybala szerezte bő negyedórával a vége előtt, de sokat nem kellett érte tennie, csak a magyar kapu előtt kolbászolnia. Egy pontatlan hazaadás a vizes fúvón megcsúszott és Dibusz nem tudta lekezelni, az argentin meg köszönte szépen és az üres kapuba passzolta a játékszert (0-3).

Ez a könnyed gólszerzési forma megtetszhetett Dybalának, mert nem sokkal később ismét ajándékoztak a zöld-fehérek egy gólt a támadónak. Ezúttal Dibusz passzát leste le az argentin, aki ziccerben nem is hibázott (0-4).

A becsületgólt Boli szerezte az utolsó percben, első kísérletét még védte Szczesny, de a kipattanót a bal alsóba helyezte a támadó (1-4).

Eddigi mindhárom mérkőzésén betalált a Ferencváros, de a papírformát ezúttal nem tudta borítani.

Ferencváros - Juventus: 1-4 (0-1)

Gól: Boli, illetve Morata (2), Dybala (2)

A Rebrov-legénység november 24-én vághat vissza Ronaldóéknak Torinóban.





Ezeket olvastad már?
Bemutatjuk Marco Rossi csapatát, három érdekesség Gulácsi Péterről

Bemutatjuk Marco Rossi csapatát, három érdekesség Gulácsi Péterről

Újabb legenda távozott, meghalt a 30-szoros válogatott focista – videó

Újabb legenda távozott, meghalt a 30-szoros válogatott focista – videó

Szörnyű jóslat, gyorsan kirúgják Szoboszlai Dominik új edzőjét

Szörnyű jóslat, gyorsan kirúgják Szoboszlai Dominik új edzőjét

Csodát tett tündéri kisfia Milák Kristóf nagy riválisával

Csodát tett tündéri kisfia Milák Kristóf nagy riválisával

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás