Még mindig kérdéses Ronaldo budapesti játéka





Cristiano Ronaldónak jövő héten Budapesten lenne jelenése a Juventusszal, de továbbra is kérdéses a fellépése.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2020.10.29.
cristiano ronaldo juventus Ferencváros

A Ferencváros jövő héten a Juventust látja vendégül a Bajnokok Ligájában. Az olaszoknál továbbra is kérdéses a legnagyobb sztár, Cristiano Ronaldo játéka.

(Fotó: AFP)

Újabb pozitív teszt

Cristiano Ronaldo tegnap este nem lépett pályára a Juventusban a Barcelona elleni meccsen, mert 24 órával a kezdés előtt újabb pozitív koronavírus-tesztet produkált. Sajtóhírek szerint ez volt a harmadik pozitív tesztje az ötszörös aranylabdás sztárnak. Ronaldo október 13-án produkált először ilyen eredményt, és ezt követően tíz napot karanténban töltött. Ha egy futballista a karantén után tünetmentes, akkor léphet pályára a BL-ben, amennyiben 24 órával csapata meccse előtt negatív tesztet produkál. Ronaldo tünetmentes, vagyis a jövő szerdai, budapesti játékához egy előző esti negatív eredmény kell.

Szoboszlai tartja a formáját

Szoboszlai Dominik kedden történelmet írt, miután a Salzburg színeiben gólt szerzett az Atlético Madrid ellen. A 20 éves játékosnak ez volt a harmadik találata a BL-ben, és immár ő a legeredményesebb magyar futballista a sorozat történetében. Szoboszlai remek formát mutat, csapata utóbbi kilenc tétmérkőzésén öt gólt szerzett, és hét gólpasszt adott. Mindez a magyar válogatott szempontjából is fontos, hiszen két hét múlva csütörtökön az Izland elleni sorsdöntő Eb-pótselejtező következik.

Bajban a Real Madrid

Két fordulót követően továbbra is nyeretlen a Real Madrid a Bajnokok Ligájában. A sorozat történetének legeredményesebb csapata kedden a 87. percben 2-0-s vesztésre állt a Mönchengladbach ellen, és a hajrában mentette döntetlenre a meccset. A spanyol sajtó szerint megrendült a bizalom Zinedine Zidane, a Real edzője iránt, mert az utóbbi négy tétmeccsén csak egyszer győzött a csapat.





Ezeket olvastad már?
„Még több kell” – Kitálalt a Fradi edzője Lisztes Krisztiánról

„Még több kell” – Kitálalt a Fradi edzője Lisztes Krisztiánról

Váratlan esemény történt, Schumacher óriási esélyt kapott

Váratlan esemény történt, Schumacher óriási esélyt kapott

Nagyot kockáztatott, de óriásit nyert Marco Rossi fontos embere

Nagyot kockáztatott, de óriásit nyert Marco Rossi fontos embere

Pucérra vetkőzve mutatta meg bájait Neymar kebelcsoda exe

Pucérra vetkőzve mutatta meg bájait Neymar kebelcsoda exe

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás