Csillagfürdő – Hangfürdő a város felett

Ez a másfél óra elméd lecsendesítésének, belső fényed ragyogásának ideje. Csendes jelenlét az elengedés, a megbocsátás és a hála birodalmában.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2024.07.22.
Módosítva: 2024.07.22.
handpan harmonizál természet

A szeretettel, személyesen átadott élő zene, a ringató hegedűszó, a handpan bongása, az áldott csend éltet, gyógyít, felemel. Összeköti rajtad keresztül az eget a földdel, segít megtalálni az utat belső fényed felé. Segít a tisztulási, öngyógyítási folyamatok beindításában.

Csillagfürdő
 

Cseke Szabolcs zenepedagógus vagyok, a gyerekek Tücsökszabija, a Tücsökmantra Örömzene, az Örömóra, a Hangölelés megálmodója. Gyermekműsorok, felnőttkoncertek és zeneterápiás foglalkozások szereplője. A szeretet, az öröm és a szabadság nagykövete.

A zene gyógyító ereje, a közös mantrázás, a hegedű szívtől szívig áradó hangja, a handpan hangjának harmonizáló ereje segít elérni az összhangot a természettel, a transzcendenssel, embertársaiddal és önmagaddal. Ez a pillanat maga az egészség. A gyógyulás, a kiteljesedés felé vezető út.

Gyere és élvezd a csoportos lubickolást a zene tengerében, a ringatózást a hegedű és a három hányan dallamának hullámain. Énekeljünk el közösen néhány tisztító magyar mantrát. Mindezt a fűben heverészve, a város felett, a csillagok ölelésében.

Hozzatok polifoamot, takarót, 3000 forintot, a gyönyörű hangotokat és a belső csendeteket.
Szeretettel: Cseke Szabolcs hangterapeuta és Füzessy Gergő handpanművész

Időpont: július 22., 20.30
Helyszín: Filozófusok kertje, 1016 Gellérthegy

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás