Tavaszi ébredés- ingyenes program gyerekeknek





„Kedves Szülők! Szeretettel meghívjuk gyermekeiket a RÉFE suli 2022-es év negyedik nyílt órájára!”



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.03.05.
ingyenes

„Óráinkat a finn iskolarendszerben sikeresen alkalmazott projektalapú modell szerint tartjuk. Ennek lényege, hogy a gyermek aktív részese a tanulási folyamatnak, ahol arra ösztönözzük, hogy maga tegye fel az őt érdeklő kérdéseket, és mi csak útmutatást adunk arra vonatkozóan, hogyan kerülhet közelebb a válaszokhoz. Az óra során hangsúlyt fektetünk a csoportmunkára, ezzel is fejlesztve a szociális készségeket. Az adott témát (jelen esetben a tavasz érkezését) több oldalról körbejárjuk, különböző műveltségi területeket érintve.

Fotó: Facebook

Tudjuk-e ki érkezik vissza előbb: a fecske vagy a bölömbika? Ki bújik ki előbb a földből: a krókusz vagy nárcisz? Hogy festenek a mikroszkóp alatt a kerti növények? Bővebben a finn oktatásról itt olvashatsz.

A foglalkozás végén a gyerekekkel közösen fogunk uzsonnázni, ezért, kérjük, a regisztráció elvégzésekor mindenképpen adják meg, hogy van-e valamilyen ételérzékenysége a gyermek(ek)nek! Az esemény ingyenes, azonban regisztrációhoz kötött, az eseményt megelőzően felvesszük veletek a kapcsolatot.”

Időpont: március 5., 14.00

Helyszín: AZTA! 1145 Budapest, Bosnyák u. 7/b

A foglalkozásokat tartják: Fischer Ádám és Venczel Réka

Korcsoport: 6-10 évesek





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás