RETRO RÁDIÓ

Városi séta során tanulhatják a kutyák a járdaszabályt - Városliget





A Programok Hatlábon augusztus 3-án, 18.30-tól kezdődő eseményén a fő téma a járdaszabály tanítása, de mellette lesznek még változatos feladatok, amelyekkel színesíteni lehet a sétákat.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.08.03.
kutya

„Egy jól felépített járdaszabály megmentheti a kutya életét is. Mi azt a formáját tanítjuk, mikor a kutyának kérés és jelzés nélkül meg kell állnia, és csak akkor mehet tovább, ha a gazdi hívja. Akinek már van ilyen szabálya, nekik készülünk különböző zavarásokkal, nehezítésekkel, hogy tudják tesztelni mindenhol jól működik-e” - olvasható a program leírásában.

Fotó: Facebook

„Ez nem egy laza, csámborgós séta, ez kérem, egy küldetés, telis-tele feladatokkal neked és a kutyádnak! Egyik alapvető célja, hogy kutyánk városi környezetben is figyeljen ránk, szót fogadjon. Ezt a foglalkozást is rendszeresen tervezzük megtartani, változó helyszíneken és változó feladatokkal. A foglalkozást olyan kutya-gazda párosoknak ajánljuk, akik az alapokat már megtanulták, pozitív megerősítéssel, jutalomfalattal dolgoznak és a kutya jól beilleszthető kutya társaságba.”

A részvételhez regisztráció szükséges!





Ezeket olvastad már?
Rügyfakasztó körtúra a Normafától

Rügyfakasztó körtúra a Normafától

Nemezkészítő műhely – húsvétra készülünk!

Nemezkészítő műhely – húsvétra készülünk!

Retrókonzol- és számítógépbörze

Retrókonzol- és számítógépbörze

Növényorvossal sétálhatsz a Rákos-patak mentén!

Növényorvossal sétálhatsz a Rákos-patak mentén!

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás