Immunerősítő házi savanyúságok egyszerűen - tanuljunk fermentálni!

Mi is az a fermentálás? Erjesztés? Tejsavas érlelés? Megmutatják!



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.02.19.
blog online Program Király Ágnes FerMentor tejsavas érlelés fermentálás FerMentor Akadémia

A műhely során a szervező készít egy szárazon sózott káposztát és egy felöntőleves hagyma fermentátumot. A fermentált zöldségek egyszerre tartalmaznak jótékony mikroorganizmusokat (probiotikumokat) és a számukra táplálékot jelentő növényi szénhidrátokat, rostokat (prebiotikumokat). Király Ágnes, a FerMentor blog írójának és a FerMentor Akadémia alapítójának előadása február 21-ig érhető el a www.eromuvhaz.hu/tv oldalon. Megtekintése ingyenes.









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás