Immunerősítő házi savanyúságok egyszerűen - tanuljunk fermentálni!





Mi is az a fermentálás? Erjesztés? Tejsavas érlelés? Megmutatják!



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.02.19.
blog online Program Király Ágnes FerMentor tejsavas érlelés fermentálás FerMentor Akadémia

A műhely során a szervező készít egy szárazon sózott káposztát és egy felöntőleves hagyma fermentátumot. A fermentált zöldségek egyszerre tartalmaznak jótékony mikroorganizmusokat (probiotikumokat) és a számukra táplálékot jelentő növényi szénhidrátokat, rostokat (prebiotikumokat). Király Ágnes, a FerMentor blog írójának és a FerMentor Akadémia alapítójának előadása február 21-ig érhető el a www.eromuvhaz.hu/tv oldalon. Megtekintése ingyenes.





Ezeket olvastad már?
Mi fán terem az erdőfürdő? Most elmondják!

Mi fán terem az erdőfürdő? Most elmondják!

Ilyen a szülővé válás – interaktív előadások

Ilyen a szülővé válás – interaktív előadások

Zöld Jövő Szabadegyetem Palántabörze, palánta-cserebere

Zöld Jövő Szabadegyetem Palántabörze, palánta-cserebere

Program a Születés Hete jegyében – séta a születés minőségéért

Program a Születés Hete jegyében – séta a születés minőségéért

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás