
Közös alkotás a B29-ben
„Elsősorban horgolni fogunk, de mindig várjuk az új technikákat, gondolatokat.”
Mi is az a fermentálás? Erjesztés? Tejsavas érlelés? Megmutatják!
A műhely során a szervező készít egy szárazon sózott káposztát és egy felöntőleves hagyma fermentátumot. A fermentált zöldségek egyszerre tartalmaznak jótékony mikroorganizmusokat (probiotikumokat) és a számukra táplálékot jelentő növényi szénhidrátokat, rostokat (prebiotikumokat). Király Ágnes, a FerMentor blog írójának és a FerMentor Akadémia alapítójának előadása február 21-ig érhető el a www.eromuvhaz.hu/tv oldalon. Megtekintése ingyenes.
„Elsősorban horgolni fogunk, de mindig várjuk az új technikákat, gondolatokat.”
Kicsiknek és nagyoknak, idősebbeknek és fiataloknak egyaránt kiváló programokkal készülnek a szervezők.
Az eseményre ingyenes a belépés, érdemes a teljes családdal, akár nagyszülőkkel is kilátogatni.
Nem akar lemaradni a Metropol cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi hetente három alkalommal elküldjük Önnek a legjobb írásokat!
Feliratkozom a hírlevélre