RETRO RÁDIÓ

Hadházy Ákos ismerőse a pedofil baloldali politikus

Videófelvétel is bizonyítja.Megosztás
Szerző:
2023.03.01. 08:41
hadházy ákos pedofilbotrány Baloldal

Videófelvétel is bizonyítja, hogy Hadházy Ákos személyesen kampányolt a pedofília miatt hétfőn őrizetbe vett Kovács Gábor mellett még 2017-ben. Kovács az LMP színeiben szerette volna megméretni magát a 2018-as parlamenti választáson. Hadházy, aki ekkor a párt társelnöke volt, nagyon jó jelöltként jellemezte Kovácsot a helyi Nagyatádi VTV riporterének. A gyanú szerint az őrizetbe vett férfi egy 13 éves kisfiúval kezdeményezett orális szexet – írja a Magyar Nemzet.

„A képviselőjelölt-állítás időszaka zajlik, itt is egy nagyon jó jelöltet találtunk Kovács Gábor személyében, aki már kétszer volt önkormányzati képviselő” – mondta Hadházy Ákos 2017 őszén a Nagyatádi VTV-nek nyilatkozva.

Hadházy, aki láthatóan ismeri a pedofil botrányba keveredett politikust, ebben az időszakban az LMP társelnöke volt, a párt pedig gőzerővel készült a 2018-as országgyűlési választásokra.

Hadházy azért kampányolt a most pedofíliával vádolt Kovács Gábor mellett, mert a férfi Somogy megye 2. számú választókerületében tervezett indulni. Kovács korábban két ciklusig volt Nagyatádon önkormányzati képviselő. 

Mint közismert, Kovácsot 14. életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett szexuális visszaéléssel gyanúsítják, a rendőrség vasárnap elfogatóparancsot adott ki ellene, majd hétfő este el is kapták. Lapunk információi szerint

 

A 67 ÉVES FÉRFI EGY 13 ÉVES DIÁKOT CSALT EL OTTHONRÓL, AKIT ORÁLIS SZEXRE AKART KÉNYSZERÍTENI.

 

Az áldozat a történtekről odahaza beszámolt a szüleinek, akik feljelentést tettek.

Az LMP pedofília miatt körözött volt politikusára hétfő este csaptak le a rendőrök Vas vármegyében.

A feljelentés nyomán a rendőrök Kovács Gábor rokoni, ismerősi kapcsolatait figyelték, így akadtak a politikus nyomára, amint hétfőn Körmend felé tartott autójával. A hatóságok szerint

 

NEM ZÁRHATÓ KI, HOGY KOVÁCS GÁBOR KÜLFÖLDRE AKART SZÖKNI.

 

Az eset kapcsán a Blikk arról írt: az elfogott politikus a 2014-es országgyűlési választáson még a Negyedik Köztársaság Párt (4K!) jelöltjeként indult, majd három évvel később az LMP színeiben kampányolt. A zöld párt honlapján még hétfőn is az LMP Somogy vármegyei szervezetének elnökségi tagjaként jelent meg Kovács Gábor neve, ám a párt hétfői közleménye szerint 2017-ben kilépett a politikai formációból.

Annyi bizonyos, hogy Hadházy hiába korteskedett mellette, 2018 januárjában mégsem Kovácsot indították a Somogy megyei választókerületben. A jelöltcsere okait azóta is homály fedi – írja a lap.


 

 

Ezeket olvastad már?
Helytálltak a magyar katonák Koszovóban

Helytálltak a magyar katonák Koszovóban

Születésnapi köszöntő: Orbán Viktor fotóval üzent Kis Grófonak

Születésnapi köszöntő: Orbán Viktor fotóval üzent Kis Grófonak

Így verik el a pénzt – górcső alatt Karácsony Gergely luxustanácsadói – Videó

Így verik el a pénzt – górcső alatt Karácsony Gergely luxustanácsadói – Videó

Szlovákiai buszbaleset: kritikus állapotban a sérültek

Szlovákiai buszbaleset: kritikus állapotban a sérültek

Top hírek

NATO

Helytálltak a magyar katonák Koszovóban

Hétfő délután vetették be tömegoszlatási feladatokra a koszovói Zvecan település polgármesteri hivatalánál a Magyar Honvédség NATO békefenntartó erejében részt vevő kijelölt katonáit.

Ezek is érdekelhetikHírlevél feliratkozás