Hogyan készül a legfinomabb édesség? Megmutatjuk a csokoládékészítés titkait – Videó!

A Metropol stábja ellátogatott egy csokoládékészítő üzembe, hogy megmutathassuk nektek, hogy hogyan készül mindenki kedvenc édessége.Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.03.02.
édes titkok

Te is belegondoltál már, hogy hogyan készülhetnek a legfinomabb csokoládéalapú édességek? A Sweetic Manufaktúrában választ kaphatsz rá, és még te magad is kipróbálhatod a csokoládékészítést.

Az emberek elkezdtek oda figyelni rá, hogy inkább kevesebb, de prémium minőségű csokit vásároljanak. Fő húzóerőnk a bonbonok, emellett a fiatalok kedvence a fehér csoki. Ahogy a korban pedig haladunk felfelé, az idősebbeknél az étcsoki az egyértelmű kedvenc” – árulta el a Metropolnak Zala Judit csokoládémester, aki körbevezetett minket a Sweetic Manufaktúrában egy CoolTúra során.

Prémium minőségű csokoládék készülnek a Sweeticnél Fotó: Metropol

Zala Judit rámutatott, hogy itt főként prémium csokoládékat készítenek, és megmutatják az embereknek a csokoládékészítés rejtelmeit, illetve egy kis földrajzi, kémiai „tanóra” keretében elkészíthetik a saját csokoládéjukat is az idelátogatók, és még csokikóstolóval is szolgálnak a számukra.

Ha kíváncsi vagy az édességgyár rejtelmeire, itt tudod megtekinteni a helyszíni videónkat:

Top hírek

Hírlevél-feliratkozás