Daloló könyvtár – zenés foglalkozás kisgyermekeknek és szüleiknek

A programon belül nincs kötelező elem, minden kisgyermek és szülő abban vesz részt, amiben szeretne.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2024.09.16.
Módosítva: 2024.09.16.
kisgyermek dallam fejleszt foglalkozás

Szeretettel várunk minden 0–3 éves gyermeket szüleikkel, nagyszüleikkel zenés, verses, mondókás, játékos foglalkozásainkra, kéthetente hétfőn és szerdán.

Fotó: Facebook

Az éneklés közösségteremtő hatása ősidőktől jelen van az emberiségben, ösztönös ez a fajta hangadás, ezért nem szükséges, hogy bármilyen zenei előképzettsége legyen a gyermeket kísérő felnőttnek.

Ha a gyermek szemére a dallamok inkább álmot hoznak, az sem gond, hiszen az is pozitívan hat a lélekre. Az interaktív kikapcsolódás fejlesztő jellegű, mivel a gyermek hallási képességei kialakulóban vannak ebben a korban.

A foglalkozás után zenés gyermekkönyveink között is böngészhetsz, és kölcsönözhetsz is, hogy a zene otthon is folytatódjon.

A részvétel ingyenes, de előzetes regisztráció és könyvtári tagság szükséges. Regisztrálni a [email protected] e-mail-címen vagy a (06-1) 411-5011-es telefonszámon lehet a résztvevők létszámának és a gyermek(ek) életkorának megadásával.

Időpont: szeptember 16., 10.30
Helyszín: Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár Zenei Gyűjtemény (Szabó Ervin tér 1. Koncertek: 1088 Hungary, Budapest, Ötpacsirta utca 4.  









Top hírek

Kassa

Marczi dokumentumfilm: 66 szezon

A stilizált dokumentumfilm az uszoda 66 szezonját meséli el visszaemlékezésekkel, archív filmfelvételekkel, eljátszott és spontán jelenetekkel.





Hírlevél-feliratkozás