Kit viselsz? És ki adta rád? – Stylistok, avagy a láthatatlan varázslók

Csepelyi Adrienn kulturális újságíró pop szabadegyetemének harmadik részében a divattervezők, stylistok szerepelnek fókuszban.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2024.05.22.
stylist divat előadó

A Mindent a szemnek!-sorozat a zeneipar leglátványosabb, és egyben egyik legkevésbé látható oldalát mutatja meg a szélesebb közönségnek: azokat, akik az előadók közvetítette látványért felelősek. Pirotechnika vagy frizura, styling vagy zenekari fotók, smink és videóklip – a sorozatban olyan szakemberekkel beszélgetnek, akik az utóbbi évtizedben a háttérből alakították azt, ahogyan kedvenc zenei előadóinkra tekintünk.

KIT VISELSZ ÉS KI ADTA RÁD
Fotó: Facebook

A két vendég: Kiss Márk divattervező, stylist és Varga Anita stylist. Előbbi sokan mások mellett Tolvai Reni, Pásztor Anna vagy Dobó Kata személyi stylistja, utóbbi szintén sokan mások mellett Azahriah, a Wellhello vagy épp Desh stylistja.

„Ők azok, akik észrevétlenül akár évekre meghatározzák azt, amit a bulikban viselünk – vagy épp, ahogyan egy-egy adott előadóra, popkulturális szereplőre gondolunk. Elég egy bátor kiegészítő, egy mindenki által beazonosítható ruhadarab, és az előadó hatalmas publicitást kap, vagy akár mémmé válik – ahogy az történt nemegyszer vendégeinkkel dolgozó sztárok esetében” – írják a szervezők.

Időpont: május 22., 19.00
Helyszín: Magyar Zene Háza (1146 Budapest, Olof Palme stny. 3.)
 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás