Versnap a MikulásGyárban – Mutasd meg, mit tudsz!





„Biztosítunk 6-7 nyilvános percet, hogy elmondd a kedvenc versed. Egy előadó többször 6-7 percre is jelentkezhet."



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2023.12.18.
MikulásGyár program vers

„Ezúton kérjük fel a színészeket, profi és amatőr előadóművészeket, hogy eseményünkön ők is vegyenek részt. Bármilyen vers elmondható, lehet saját, lehet népszerű, lehet kötött stílusú és szabad, lehet magyar és lehet fordítás (magyarul kell verset mondani). Hallottuk, megesett, hogy a vers keletkezéséhez elkerülhetetlenné vált a kávé, a kávéházi hangulat, a bor és a többi. Erre a napra a MikulásGyár nagy lufiját így rendezzük be: színpad- és hangtechnika az előadóknak, asztalok, székek, kávéillat, kulturális papírújságok, folyóiratok itthonról és a világ minden tájáról, borkultúra megjelenítése, az és a többit kihagyjuk.

MikulásGyár versnap
Fotó: Facebook

A 6-7 percet nagyjából betartjuk, természetesen előfordulnak majd cserék, csúszások is.

Jelentkezés: kérjük, írd be magad egy szabad időpontra, ahol már látsz beírást, ode ne írj! A kiválasztott szabad időpont mellé írd a neved.
Ha nem megy, küldd el jelentkezésed ide: [email protected]
Nem vagyunk prűdek, de fenntartjuk magunknak a jogot, hogy a MikulásGyár eszméihez nem méltó szavaknak és stílusnak ne adjunk teret, így kérjük, kerüld a bárkit sértő, megalázó, kirekesztő előadást és a pártpolitizálást. Az esemény nyilvános, bárki által látogatható, ingyenes, arról fotó- és videófelvétel készül.”

Időpont: december 18. 9.00–21.00
Helyszín: 1092 Budapest, Bakáts tér





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás