Egész nap karácsony – koncertek minden korosztálynak!





A programkínálatban kézműves-foglalkozások és -vásár, a Postamúzeum és a Bélyegmúzeum kreatív játékai is megtalálhatóak.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2023.12.17.
Módosítva: 2023.12.17.
koncert Benczúr Ház kézműves

10 órakor a KL Színház bábjátéka ingyenesen tekinthető meg, és a kézműves- foglalkozások is elindulnak délelőtt, melyeket szintén térítésmentesen rendeznek meg délután négy óráig. Fénymesék, vásár, nemezelés, kékfestődióbaba-készítés, karácsonyi díszek és koszorúk megalkotása mind várja a gyerekeket, míg a felnőttek míves karácsonyi portékákat tudnak vásárolni az ünnepekre. A Bélyegmúzeum és Postamúzeum kreatív játékain a levél útját ismerhetik meg az iskolások és tervezhetnek bélyeget is.

Egesz-nap-karacsony
Fotó: Facebook

11 órakor a Kolompos Együttes koncertjén a karácsonyi babonák és vallási ritusok, így a Miklós-napi alakoskodás, lucázás-kotyolás (termékenységi babonák, Luca- széke-készítés, boszorkány meglesés), illetve a kis Jézus megszületését köszöntő betlehemezés jelenik meg.

14.30 órakor barokk hangszersimogatóval kezdődik a régi zenei matiné Illés Szabolccsal és barátaival. Mesterének egyetlen magyar származású növendéke, így az általa alapított világhírű barokkhegedűs iskola egyetlen magyarországi képviselője.

19 órakor Érdi Tamás Prima Primissima és Liszt Ferenc-díjas zongoraművész ad ünnepi koncertet a Benczúr Ház Dísztermében.

Időpont: december 17., 10.00
Helyszín: Benczúr Ház Rendezvényközpont (1068 Budapest, Benczúr utca 27.)
 





 





Ezeket olvastad már?
Népviselet napja 2024 – Örökségünk Rákospalota

Népviselet napja 2024 – Örökségünk Rákospalota

Kinder Tojás Fesztivál 2024 - nézd meg a tehetségkutató döntőjét!

Kinder Tojás Fesztivál 2024 - nézd meg a tehetségkutató döntőjét!

Unokák és nagyszülők hangversenyei – Zenei kaleidoszkóp

Unokák és nagyszülők hangversenyei – Zenei kaleidoszkóp

Beszédes rajzok – Szerényi Gábor grafikusművész kiállítása

Beszédes rajzok – Szerényi Gábor grafikusművész kiállítása

Top hírek

gasztronómia

Startol az Eleven Tavasz

Kezdve a gasztronómia szerelmeseivel, a kultúra- és művészetkedvelőkön át egészen az aktív kikapcsolódni vágyókig, mindenki megtalálhatja majd a számára legkedvesebb programot.





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás