Válótársas: Impro – előadás a párkapcsolatok buktatóiról







Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2023.11.02.
Módosítva: 2023.11.02.
Párkapcsolatok színművész előadás konfliktus

„Rengeteget hallani arról, hogy egy párkapcsolat veszélyes üzem. Amíg azonban a darukezelő, a villanyszerelő vagy éppen a tűzszerész részletes tanfolyam során tanulja meg, hogyan mentse meg magát és másokat, addig a párkapcsolati élet esetében nincs felkészítő gyakorlatsorozat, és nem fogja mentor az ember kezét az első »bevetéseken«. Ebben persze a mediátorok sem tudnak segíteni, abba azonban mindenképpen bepillanthatunk, hogy milyen félreértések, konfliktusok, kimondott és ki nem mondott ellentétek hasogatják apró darabokra a harmóniát két ember párkapcsolatának kulisszái mögött.

Válótársas - Impro
Fotó:  Facebook

A sokoldalú Pokorny Lia és Ötvös András színművészek improvizált és irányított jeleneteken keresztül mutatnak példákat arról, hogy egy párkapcsolatban bármi megtörténhet az »Igen!«-től a »Kicsinállak!«-ig, és mikor merre érdemes továbbindulni.

Mellettük Gönczi Dorka válási mediátort és Varga Zsolt párkapcsolati kommunikációs szakembert láthatjuk a színpadon, akik az elmúlt tíz év során oly sok mediációs esettel találkoztak, hogy könyveket írhatnának belőlük. Ehelyett inkább azt találták ki, hogy egy olyan interaktív előadás formájában beszélnek a párkapcsolati és válási buktatókról, ahol közismert színészek improvizálnak előre megadott helyzetekre.”

Belépő: 2500 forint
Időpont: november 2., 19.00
Helyszín: MáraiKult (1013 Budapest, Krisztina tér 1.)





 





Ezeket olvastad már?
Kreatív Kikötő – Jean-Michel Basquiat

Kreatív Kikötő – Jean-Michel Basquiat

Magyar népmesék szaxofonnal: JazzFest Budapest – Tóth Viktor

Magyar népmesék szaxofonnal: JazzFest Budapest – Tóth Viktor

Vár a Kertvárosi Majális!

Vár a Kertvárosi Majális!

Magyar film napja az Etele Cinema-ban

Magyar film napja az Etele Cinema-ban

Top hírek

programok

Vár a Kertvárosi Majális!

Nézz meg egy jó kis bábszínházas előadást, vagy ismerd meg a májusfaállítás rejtelmeit, de ha akarsz, részt vehetsz a Magna Cum Laude koncertjén is!





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás