Boldog kutyák - egy kiállítás, ahol megismerheted az ebeket!





A kutatásalapú tárlat a kutyatartás történeti és jelenkori, nagyvárosi és kifejezetten józsefvárosi sajátosságait is bemutatja.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2023.10.03.
kiállítás kesztyűgyár galéria kutyatartás

"A Kesztyűgyár Galéria kiállítása mindannyiunk hétköznapjait érintő kérdéssel foglalkozik, hiszen a fővárosban korábban is sok kutya élt, ám a COVID-19 járvány óta tapasztaljuk, kutatásokból is tudjuk: számuk alaposan megszaporodott, és folyamatosan nő.

boldog kutyak
Fotó: facebook

Amikor ebtársat választunk, gondolunk-e a magán- és köztereink alkalmasságra, a fajta vagy keverékeknél a fajtajelleg sajátos igényeire? Mikor és hol boldogok igazán a kutyáink? A kutatásalapú kiállítás a kutyatartás történeti és jelenkori, nagyvárosi és kifejezetten józsefvárosi sajátosságait is bemutatja. Bízunk benne, hozzájárul a közlési kedvhez, és a tárlat nyomán elinduló gyűjtés a folyamatosan gyarapodó Józsefvárosi Múzeumot gazdagítja majd."

Helyszín: Kesztyűgyár Galéria (1084 Budapest, Mátyás tér 15.)
A kiállítás megnyitója: október 3., 18.00

A kiállítást megnyitják: Hirbek Edina kisállat pszichológus (ZöldEb Kutyás Érdekvédelmi Egyesület) és Váradi Adél főmuzeológus (Állatorvostudományi Egyetem Hutÿra Ferenc Könyvtár, Levéltár és Múzeum)
A kiállítás látogatható 2023.10. 04 - 2023.10. 20 -ig, minden hétköznap 10,00 - 19,00.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás