Zenén innen, mesén túl – zongorás, bábos foglalkozás

Egyszer volt, hol nem volt, Zenén innen, mesén túl, ellátogatunk Zeneerdőbe és Meseerdőbe, ahol számos kis barátunkkal találkozunk, zenélünk, mesélünk, énekelünk, mondókázunk hangszerekkel és zongorával.Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2023.03.02.
Módosítva: 2023.03.02.
bábos

„Ki van a bábok és a zongora mögött? Márklyné Sas Gabriella vagyok, két gyönyörű kislány édesanyja, zongoratanárnő, zenei foglalkozásvezető és a „Zenén innen, mesén túl” komplex gyermekfoglalkozás megálmodója. A zenélés és a gyermekekkel való foglalkozás szeretete gyerekkorom óta része az életemnek. Óvodákban, bölcsődékben, családbarát helyeken tartok zongorás, bábos, zenés, mesés foglalkozásokat: zenével mesélek, mesével zenélek.

 

29 éve zongorázom és több mint 10 éve tanítok. Feladatomnak érzem, hogy a zenélés bármilyen formája a mindennapok része legyen kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Emellett igyekszem támogatni a szülőket abban, hogyan érdemes beépíteni a zenét a mindennapi tevékenységükbe, hogyan válhat napi rutinná az éneklés, mondókázás és hogyan segítheti át őket egy-egy nehezebb pillanaton.

Foglalkozásaim során könnyen megszólaltatható hangszereket, kéz- és ujjbábokat, vagy épp mesekártyákat használok, mert úgy gondolom a világ szépségeit a játékon keresztül lehet megismertetni a gyerekekkel – Zenén innen, mesén túl.”

Regisztrálni itt tudtok.
Ajánlott korosztály 4 hó–4 év
A foglalkozás 2500 forint – 1 felnőtt és 1 gyerek. (További személy 1000/fő)

Időpont: március 2., 10.30–11–15
Helyszín: Kelenfa Családi és Szabadidőközpont
 

 

Top hírek

Hírlevél-feliratkozás