Jakab Péter megírt egy török szappanoperát?





Egy török szappanopera forgatókönyve is lehetne Jakab Péter élete. Sűrűn váltakoznak körülötte a hölgyek és a „munkalakások”.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.10.17.
szappanopera

„Mamuszos” Molnár Enikő, a Jobbik egykori mindenható kabinetfőnöke és Jakab Péter intim viszonya már lassan egy éve nyílt titok, a Nagy Bujócska története mindenféle „munkalakásokban”, már a magyar politikatörténet egy szánalmas fejezete. Tényleg olyan, mint egy török szappanopera! Ráadásul a Jakab-féle sorozat azóta is rendületlenül folytatódik - írja a Ripost.

A bukott pártelnök és Mamuszos Enikő alig néhány napja például úgy döntöttek, hogy annyi mellébeszélés, felesleges tagadás után végre „comig out”-olnak és nyilvánosan is felvállalják egymást. Feltöltötték hát első hivatalos közös képüket a Jakab-féle hamvába holt mozgalom Facebook-oldalára. Tessék csak jól megnézni, mennyire csillog a tekintetük és, hogy mennyire elszántak!

Aztán alig pár napra rá megint csak meglepő fordulat történt. Jakab hívei arról kezdtek posztolni,, hogy „Peti” hazalátogatott a családjához és az egész hétvégét velük töltötte„.

Egy, a RIPOST szerkesztőségéhez is eljutott fotó tanúsága szerint az egész família, feleség és gyerekek békésen vásárolgatnak egy miskolci szupermarketben. Ma még nem tudni, hogy a szappanopera újabb merész fordulatával állunk szemben, vagy Jakab szokásos politikai marketing akciója ez az egész.

Jakab Péter együtt vásárolt a családjával egy miskolci szupermarketben, napokkal azután, hogy felvállalta kapcsolatát Mamuszos Enikővel

Jakab Péter házassága azután került válságba, hogy a Bors tavaly ősszel kiderítette:a vérmes pártelnök egy „munkalakásban”, erős gyanúra okot adó körülmények között, késő estétől másnap reggelig, gyakran tölti együtt az időt a párt kabinetfőnökével, Molnár Enikővel. Akivel aztán délelőttönként, ahogy egy szappanoperában szokás óvatosan kilopakodnak az épületből.

Kisurrannak a ”munkalakásból„... A tekintetük magáért beszél.
Egy másik munkalakás, egy másik reggeli kiosonás. Ahogy egy szappanoperában szokás.

A tavaly ősszel kirobbant botrány után Jakab hazasietett, és egy családi fotóval, háromgyerekes édesapaként igyekezett mindenkivel elhitetni, hogy a magánélete nincs válságban. A bejegyzés alá ezt írta: A gyűlöletre szeretettel. A gyalázkodásra mosollyal. :-) Kellemes adventi készülődést!

Miután mindenki számára nyilvánvalóvá vált, hogy Jakab és kabinetfőnöke elválaszthatatlanok egymástól, a politikus megalázott felesége azzal reagált, hogy a Facebook-profilján egyedülállóra változtatta a családi állapotát. Nyilvánvalóan jelezni akarta ország-világ előtt: minden formában megszakítja kapcsolatát a férjével.

A szappanoperát az is látványossá teszi, hogy Mamuszos Enikő tulajdonképpen egy 2 gyerekes, elvben férjes asszony, aki a munkalásokban töltött időre szerencsére nem viszi magával a gyerekeket. Amúgy a pártszakadás előtt, - várandósan - egy jobbikos politikai reklámban is megmutatta magát: Anyaság, boldogság, jövő!

A plakát jobbl szélén Jakab élettársa. Anyaság, boldogság, jövő.

 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás