Tovább dagad a Zuglóból indult korrupciós botrány





Tovább dagad a Zuglóból indult korrupciós botrány, ma már joggal lehet kérdezni, mi folyt a XIV. kerületben Karácsony Gergely polgármestersége idején - írták a Fidesz Budapest nevű Facebook-oldalon szerdán.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.03.02.
XIV. kerület

„A főpolgármester még a 2019-es önkormányzati választások előtt azt mondta Horváth Csabáról, hogy szerinte neki legalább annyi esze van, hogy tudja mi az, amiért börtönbe lehet menni. Ebben is tévedett?” - olvasható a bejegyzésben.

Úgy fogalmaztak, „a mostanra már nyilvánvaló karácsonyi cinizmus és álszentség mellett joggal kérdezhetjük, mi ment Zuglóban a polgármestersége alatt?

És mi megy a fővárosban? A Városháza-botrányt szőnyeg alá söprő baloldali többségnek még mi van a számláján? - teszik fel a kérdést.

A Legfőbb Ügyészség múlt pénteken azt közölte: a Központi Nyomozó Főügyészség előtt folyamatban lévő nyomozásban megalapozott gyanú merült fel arra, hogy Tóth Csaba országgyűlési képviselő 2016-ban Horváth Csabával - a XIV. kerület jelenlegi polgármesterével, aki akkor a Fővárosi Közgyűlés tagja volt - Zuglóban, a tervezett fizetős parkolási rendszer üzemeltetésére kerestek egy gazdasági társaságot, amelytől a nyeresége felére tartottak igényt.





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás