Fásy Ádám Orbán Viktor leveléről: számomra az egyik legnagyobb gyógyír





Telefonon beszélt a Mokkának állapotáról a Zeneexpressz atyja, aki jelenleg otthonában lábadozik.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.05.27.
lábadozás

Az infarktusa után gyógyuló Fásy Ádámnak Orbán Viktor levelet is küldött. A mulatós zene királya meghatódott azon, hogy a kormányfő aggódik az egészségi állapota miatt.

A mulatós zene királya a TV2 műsorában beszélt arról, hogy bár a reggelek még nem jól kezdődnek, de már jobban van.

Még szoknom kell a gyógyszerek hatásait, vannak ilyen mellékhatásai, hogy fáj a fejed, meg a szemed. De utána rá egy pár órára már visszajövök a normális kerékvágásba és rendben vagyok, mert nagyon alacsonyan van tartva a vérnyomásom, olyan 90 és 110 között, és ettől nem vagyok éppen nagyon fitt, egy kicsit szédülékeny lettem tőle, de utána egyszer csak helyreáll, és akkor már naponta egy olyan 15-20 percet rajta vagyok az ellipszistréneren, szóval jövök én vissza, nem vagyok egy lusta típus„ – ígéri Fásy Ádám.

Az énekes azt is elárulta, hogy kapta meg Orbán Viktor levelét

„Expressz ajánlottan kaptam, meg is lepődtem, hogy jött levél, és mélységes nagy öröm töltött el, amikor kibontottam. A tartalma könnyeket fakasztó volt, olyan kedvesen írt és nagyon, de nagyon nagy gyógyír lett a lelkemnek. Megilletődtem, hogy amikor egy miniszterelnöknek annyi munkája van országosan, nemzetközileg és odafigyel az egyszerű halandó emberre is, szóval szavakba nem lehet önteni kedvességét, és nagy tiszteletem felé – mondta meghatódottan Fásy Ádám.”

„Én írtam válaszlevelet. Mert azt gondoltam, hogy ezt nem lehet úgy elengedni. Az én életemben ez egy tragédia, ami most történt és amin keresztül megyek, mert hát ilyenre nem készül az ember. Amikor megüti a halálnak a szele, akkor az ember mindjárt másképpen gondolkodik. […] Azért esett nagyon is jól, mert egy ilyen nagy formátumú, tényleg egy nemzetközileg is elismert államfő – nagyon büszkék lehetünk rá – gondol rám, egy egyszerű halandó emberre, és jókívánságát küldi, számomra az egyik legnagyobb gyógyír.





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás