
Fitt fasírt kacsamellből - zsemle helyett répával
Így kell fasírtot csinálni kacsahúsból, kenyérmentesen!
Mindegy, milyen napszakban mész be a Cserpes Tejivóba, itt reggel, délben jót ehetsz!
Egy rohanós napon jó egy olyan helyre betérni, ahol mindegy, hogy éppen mikor érkezünk. A budapesti Cserpes Tejivókban reggelit, ebédre valót, uzsonnát is találunk, bármikor esünk be éhesen.
Mi legutóbb éppen a kora délutáni időszakban jártunk a Corvin-negyed felé, ahol egy jó tonhalas salátával, pékáruval és gyümölcslével egyszerre elintéztük a reggelit és az ebédet. Desszertnek pedig ott volt a kókusztejes kapucsíno és a békebeli almás pite.
Asztaltársunk ugyanitt alternatív pohárdesszerttel, gyümölcsös pudinggal és Túró Rudival lakott jól. Egy hétköznapi étkezéshez talán ez éppen elegendő mennyiségű és minőségű választék.
Így kell fasírtot csinálni kacsahúsból, kenyérmentesen!
Géza atya borral ajánlja a tiramisut.
Örömteli csapatmunkában készült a 4500 szeletes Dobos.
Nem akar lemaradni a Metropol cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi hetente három alkalommal elküldjük Önnek a legjobb írásokat!
Feliratkozom a hírlevélre