![](https://cdn.metropol.hu/2024/07/lU1G8W-bcV9UHJ_4rQ6Gnz8Xz_wf1xCC3rfTMEOH9wk/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2M5MmZhNDZkYzA2MjQ1ZDRiNjhiYjE3MTg4ZmE0NGE4.png)
Babamozgató nagyanyó leveles almása – Mi is lehetne ennél finomabb?
Ilyen egy almás, ha egy profi babamozgató nagyanyó készíti
November 11-e Márton-napja. Ilyenkor sokan az ünnephez kapcsolódó finomságot készítenek. Nekik segítünk fontos hozzávalókkal.
Tours-i Szent Márton ünnepnapjához, november 11-éhez számos népszokás kapcsolódik. Ekkor a slágerétel a liba, de ha a szárnyashoz köretet is készítenénk, akkor érdemes rizst használnunk vagy akár káposztát, savanyúságot is. Az ünnepi menüt érdemes egy finom borral vagy egy kis süteménnyel lefojtani.
Ilyen egy almás, ha egy profi babamozgató nagyanyó készíti
A vásárcsarnoki Fakanál mindenkinek kever kedvére valót!
Nem akar lemaradni a Metropol cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi hetente három alkalommal elküldjük Önnek a legjobb írásokat!
Feliratkozom a hírlevélre