
Fitt fasírt kacsamellből - zsemle helyett répával
Így kell fasírtot csinálni kacsahúsból, kenyérmentesen!
November 11-e Márton-napja. Ilyenkor sokan az ünnephez kapcsolódó finomságot készítenek. Nekik segítünk fontos hozzávalókkal.
Tours-i Szent Márton ünnepnapjához, november 11-éhez számos népszokás kapcsolódik. Ekkor a slágerétel a liba, de ha a szárnyashoz köretet is készítenénk, akkor érdemes rizst használnunk vagy akár káposztát, savanyúságot is. Az ünnepi menüt érdemes egy finom borral vagy egy kis süteménnyel lefojtani.
Így kell fasírtot csinálni kacsahúsból, kenyérmentesen!
Géza atya borral ajánlja a tiramisut.
Örömteli csapatmunkában készült a 4500 szeletes Dobos.
Nem akar lemaradni a Metropol cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi hetente három alkalommal elküldjük Önnek a legjobb írásokat!
Feliratkozom a hírlevélre