Vadon nőtt étterem – előadó: Halmos Monika fitoterapeuta

A sorozat alkalmain felfedezzük hazánk ehető virágait, bepillantunk magyar kertekbe és szakácskönyvekbe.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2024.08.08.
Módosítva: 2024.08.08.
vadnövény gasztronómia Halmos Monika ínyenc

Megtudhatjuk a vadnövény-gasztronómia hogyan hódított teret, hogyan váltak az egykori ínséges ételek mára trendi fogásokká.

Vadon nőtt étterem
Fotó: maraikult.hu

Augusztusi előadásunk során a vadnövények gasztronómiájával ismerkedünk meg. Mi mindenre jó például a csalán, a bodza, az akác vagy a pitypang? Mit főzhetünk százszorszéplevélből, katánggyökérből, lóherevirágból? A túlélés lehetősége vagy az ínyencek bolondériája? Virágkóstolóval egybekötött felfedezést tehetünk Halmos Monika: Vadon nőtt étterem című könyve alapján.

Előadó: Halmos Monika fitoterapeuta, sommelier, az ehető virágok szakértője

Belépő: 2000 forint

Időpont: augusztus 8., 19.00
Helyszín: Virág Benedek Ház (1013 Budapest, Döbrentei utca 9.)

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás