
Hamisítatlan Duna parti hangulat várja a látogatókat az Evezősben élő zenével és különleges falatokkal.
Gazdag ingyenes közösségi és kulturális programot kínál a Római parton az Evezős Sörkert, vasárnap, június 15-én délután például Bóni Miklós zongorajátékát hallgathatják az arra járók. Az Evezős egy igazi 2 az 1-ben hely, ahol a harapnivaló mellett az ingyenes műsorkínálat is megüti a minőségi színvonalat. A Római parti Közösségi térben hétvégente egész nyáron élőzenés mulatság és szabadtéri koncertek kapcsolódnak a street food élményhez. Az ingyenes programokról a helyszín közösségi oldalán tájékozódhatnak az érdeklődők.
A programok mellé házias ízek társulnak, érthető, hogy a barátságos környezetben kicsik és nagyok egyaránt jól érzik magukat. Az új étlap szaftos, gazdag ízvilágú, ropogós köretekkel és csábító fogásokkal minden korosztályt levesz a lábáról.
Ehhez jött a retró élőzene, múlt századi hangulat, vízpart miliő és a tánc.
Itt kóstolhattuk – a fővárosban egyedülállóan – az alkoholmentes citromos Budapest sört is, amiért önmagában megéri kitekerni vagy kiszaladni a Római partra.
Az Evezősbe magunkkal vihetjük bátran a család kedvenceit is, hiszen ez a közösségi tér kutya-, társaság- és biciklisbarát hely.
Ízelítő az Evezős új kínálatából, amit Juhász Dániel executive séf mutat be:
Loaded Fries: gazdag feltétekkel megtöltött burgonyák
Ropogós Csibe Burger: ropogós házibundás csirkecombfilé buciban, szaftos házi burgerszósszal
Bundázott Mac & Cheese: igazi comfort food modern köntösben
Sea Dog: fish & chips inspirálta újdonság, édes buciban
Fried Pickles: panírozott kovászos uborka, fűszeres mártogatóval
Grillkukorica: mexikói ízek a magyar strandok hangulatával fűszerezve.
Smashed Burger: ropogós, vékony marhahús pogácsák, cheddar sajttal egybeolvasztva.
A kicsik kedvence a krófli, azaz a croissant és a gofri keveréke, egy különleges hibrid desszert, amelyet maga Juhász Dániel executive séf készített el nekik.
Nem akar lemaradni a Metropol cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi hetente három alkalommal elküldjük Önnek a legjobb írásokat!
Feliratkozom a hírlevélre