Leleplezték 3 csillagjegy sötét titkát az égiek, innen nincs visszaút

Van valaki a baráti körödben, aki folyton bekavar? Rendre miatta alakulnak ki a viták? Ez nem véletlen...



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2024.10.14. 08:30
Módosítva: 2024.10.14. 10:40
horoszkóp baráti társaság feszültség

Természetes, hogy a barátok néha vitába keverednek. Az ilyen drámai pillanatok általában gyorsan elsimulnak, különösen, ha a társaságban higgadt, kiegyensúlyozott emberek vannak. Három csillagjegy azonban olyan erős véleménnyel és személyiséggel rendelkezik, hogy miattuk gyakran alakul ki konfliktus. Tudod, kik ők?

Tudod, kik okozzák a feszültséget? Fotó: Shutterstock

Ikrek
Hajlamosak úgy zavart kelteni, hogy észre sem veszi, mert az elméje mindig pörög, tele van gondolatokkal. Míg más csillagjegyek tiszteletteljesebbek és óvatosabbak a beszélgetés során, az Ikrek előbb beszél, és csak utána gondolkodik – ez lehet az ereje, de gyakran bajba sodorja. Sajnos az is elmondható róla, hogy nem tud titkot tartani, ami könnyen káoszhoz vezet! 

Oroszlán 
Hajlamos a dráma középpontjában állni. Ha nem kapja meg a baráti társaság teljes figyelmét, akkor tesz érte, hogy újra magára irányítsa a reflektorfényt, ilyenkor például túldramatizált történeteket mesél vagy hangosabb lesz a többieknél. Ez feszültséget, sőt némi féltékenységet is kelthet a barátok között. Ha valakit nem kedvel, hajlamos pletykálni róla! 

Szűz 
Mivel szereti a rendet és részletekre összpontosít, gyakran úgy érzi, hogy az ő módszere a legjobb, és szívesen ad tanácsot – még akkor is, ha senki sem kérte erre. Hajlamos túlságosan belemerülni mások életének rendbetételébe, ami a legjobb szándéka ellenére is könnyen bántó lehet.
 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás