Sikerélmény várhat ma erre a csillagjegyre

Van olyan csillagjegy is, ami váratlan jó hírt kaphat ma.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.10.04. 08:00
horoszkóp csillagjegy napi horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

A Hold 13:23-kor átlép a végletekre hajlamos Skorpióba, ami szélsőséges hangulatot hozhat: vagy örül az ősznek, vagy gyászos hangulatba kerül. Még ha eleinte nincs is jó kedve, a jó híreknek örülni fog, márpedig ezt jelzi a Vénusz és a Szaturnusz fényszöge.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Pénteken a heti kisebb-nagyobb akadályok után végre valamilyen sikerélményben lehet része. Ettől lendületet kap, és újra szárnyalni érzi önmagát. Nem ismer lehetetlent, és ez talán egyetlen dologban meggondolatlanságra sarkall. Méghozzá érzelmi téren.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Lehet, hogy más korábban is megfordult a fejében, hogy munkahelyet kellene váltania, csak még azt nem tudta, hová, merre induljon tovább. A mai napon azonban konkrét ötletei támadhatnak. Egy véletlen találkozás adhatja meg a végső lökést erre. Az is lehet, hogy olyan találkozás lesz az életében, ami szerelmet hoz.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Nagyon jól alakul önnek a pénteki nap, és egy váratlan jó hírt is kaphat. Elképzelhető, hogy pénzügyekkel lesz kapcsolatban! Ha így van, ragadja meg a szerencséjét! Fizetésemelést is kérhet a mai napon, kedvezőek az égi hatások.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Önnek is nagyon szerencsés ez a péntek. Valahogy könnyen megy minden: legyen szó hobbiról, vagy szellemi munkáról, vagy sportról. A győzelem biztos, hogy az öné lesz. Csak egyet ne tegyen: ne hanyagolja a családtagjait! Szükségük van önre, és gyógyító, erősítő energiáira.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Ha odateszi magát és sok energiát tesz bele valamibe, akkor joggal várja el, hogy ön körül más is így tegyen. Ma azonban könnyen előfordulhat, hogy valaki csalódást okoz, és kihátrál a feladatból. Bölcs döntés ilyenkor úgy intézni a dolgokat, hogy a jövőben ne kerüljön ilyen helyzetbe. Viszont a dicsőség az határozottan az öné.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Pénteken a közvetlen környezetében egy önt is érintő nagy változás állhat be, ami felkelti a gyanút, hogy van valami ön körül, amit nem tud, vagy valakit esetleg rosszul ismer. Igyekezzen hát kideríteni a körülményeket, hogy tisztán lásson.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Pénteken a Skorpióban járó Vénusz, a kis szerencse és a pénz bolygója a legelőnyösebb fényszöget kapja a Szaturnusztól, a nagy sors bolygójától. Eszerint a sors is azt akarja, hogy végre kis szerencse érje. Ma kiderül ön felett az ég! Ezt erősíti, hogy a Hold is belép a jegyébe. 

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Ma alaposan összezavarhatják az érzései. Sőt, eltéríthetik az eredeti céljától. Maradjon éber, és ne engedje ezt! Pénzügyekben jó híreket kaphat, szerencsét és felfelé ívelést jelez a horoszkóp. Este ünnepelhet is, de kikapcsolódni, pihenni kötelező ezután a hét után.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Ha pénteken valamilyen új dologba kezdene, jó start lehet önnek ez a nap, amikor inspirálni fogja a környezete és ön is inspirálja a környezetét. Vegye észre a jeleket, melyeket küld önnek az Univerzum, megerősítheti egy fontos döntésében is.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Úgy tűnik, hogy egy új ciklus kezdődik az életében, amikor kapu nyílik egy olyan útra, ahol leszámolhat egy régi problémával, lezárhat egy szakaszt és új energiákkal telve belekezdhet valami másba. Lehet ez egy új munka, egy új életmód, de talán egy új kapcsolat kezdete is.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Valaki jó hírt hoz, bár lehet, hogy nem pont azt, amit várt. Nem baj, így is jó. A lényeg úgyis a végeredmény, és hogy elrendeződjenek önben és ön körül a dolgok. Ma jó esély nyílik erre.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás