Ellentmondásos hatásoknak van kitéve ma ez a csillagjegy

Olyan csillagjegy is van, aki szerelmes hangulatban lesz ma.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.10.20. 08:00
Módosítva: 2024.10.20. 12:34
horoszkóp csillagjegy napi horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Szerelmes hangulatban lesz vasárnap. Úgy tűnik, valaki megdobogtatja a szívét. Ha van párja, ez lehet ő. Ha nincs, akkor betoppanhat valaki az életébe. Mindkét esetben elengedhetetlen, hogy nyitott és rugalmas legyen…

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Ne essen abba a hibába, hogy a másik lendületét és lelkesedését agresszivitásnak veszi! Vasárnap valaki erőszakosabban nyilvánul meg, mint ahogy azt jónak tartja. De ez nem tragédia. Ne sértődjön meg!

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Önnek nem okoz gondot, hogy nyitott legyen. De vannak emberek, akikkel nem szívesen kommunikál. Ezt az ellenérzést kellene kicsit félretenni. Az égi folyamatok szerint fontos találkozás és fontos felismerés vár önre…

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Szinte szárnyalni fog vasárnap délelőtt. Vágyik az izgalomra, érdekes beszélgetései lehetnek. Délután már kicsit lehiggad, és innentől a racionális része segít az okos stratégia kitalálásában, amivel meg is valósíthatja a terveket.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Egy fontos kérdésben nem szabadna figyelmen kívül hagynia a család véleményét. Ugye tudja, hogy nem akarnak rosszat önnek? Ne duzzogjon! Inkább ossza meg velük az aggályait. A bolygók szerint valószínűleg ez csak vasárnap délután sikerülhet.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Ez a nap szóljon a pihenésről és a töltődésről, máskülönben lerobban. Nemcsak a telefonját kell feltölteni rendszeresen, hanem magát is. Ezt nem csak lustálkodva teheti meg. Aktív kikapcsolódást is választhat: sport, kertészkedés stb.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Minél többet nevet vasárnap, annál könnyebbnek érzi magát. Az égi folyamatok szerint a barátokkal kellene közös programot csinálnia. Ne törődjön vele, hogy régen volt ilyen! Találja ki, hol találkozzanak, és szóljon nekik!

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Valaki mindennél jobban szeretné, ha időt szakítana rá. Lehet ő egészen közel álló, aki türelmesen végigvárja a sorát, végighallgatja, mennyi embernek segít. Nem szól, csendben várja, hogy észrevegye és figyeljen rá…

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Sokszor megfogadta már, hogy nemet mond, ha olyan szívességet kér öntől valaki, ami a drága, értékes hétvégét megcsonkítaná. Itt a remek alkalom, hogy betartsa a magának tett fogadalmat. Mondjon nemet, vagy halassza későbbre!

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Ellentmondásos hatások érik vasárnap: lesz, aki jó fej önnel, és lesz, aki kimondottan bosszantó. Ez rendszeresen előfordul, de most érzékenyebben érinti, mint általában. Elgondolkodhat azon, kinek a társaságát kellene keresnie…

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Kis szabadságra, levegőre vágyik. Vasárnap azt javasolják a bolygók, hogy menjen egyedül sétálni, kutyát sétáltatni, kocogni, biciklizni! Mindegy, milyen programot választ, csak szellőztesse ki a fejét és a tüdejét! Meglátja, mennyire kicserélve, felfrissülve tér haza.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Tegnap még lehetett feszültség... Vasárnap az Ikrek Hold jutalomképpen kellemes, harmonikus fényszögével visszaadja az életkedvét. Szóval ez a hét igazán jól végződik, békésen, nyugalomban.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás