Feszültség vár ma erre a csillagjegyre

Sokakra hatással van a Halak telihold és a részleges holdfogyatkozás.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.09.18.
Módosítva: 2024.09.18.
horoszkóp csillagjegy napi horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

A Halak telihold és részleges holdfogyatkozás ma az ön idegeit is megviselheti. Valószínűleg robbanásközeli a hangulata egész nap. Most minden jól jön, ami biztonsági szelepként működhet: az aktív mozgással például levezetheti a stresszt.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Próbáljon ma egy kicsit befelé koncentrálni és észrevenni, milyen visszatérő feladatokkal találja szemben magát. Most fontos felismerései lehetnek, hogy hogyan tudja ezeket átírni. Jót tesz ma a relaxáció minden formája.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Feszült lehet ma, ami annak is a jele, hogy a mély átalakulások zajlanak önben. Próbálj ellazulni! Érdemes ma tenni egy nagy sétát, vagy elmenni futni, még jobb, ha úszni, mert víz elemű jegyben van telihold.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Ma a Halak telihold részleges holdfogyatkozással párosul, ami sok vitát, ellentétet generálhat. Most különösen fontos, hogy mindenre a lehető leghiggadtabban reagáljon. Amint elmúlnak a viharfelhők, ismét kitisztul az ég…

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Ma úgy érezheti, hogy időzített bombán ül. A telihold és részleges holdfogyatkozás családi és/vagy munkahelyi nézeteltérést jelez. Őrizze meg a higgadtságát, és legyen vele tisztában, hogy senki sem ön miatt tesz dolgokat, hanem azért, mert arra hajlamos, vagy arra képes!

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Ön a racionalitás embere, de ma sajnos meg kell küzdenie az érzelmekkel, csak utána célozhatja meg az emberek értelmét. A munkahelyén sem lesz könnyű dolga. Győzködés helyett hagyja az időre a dolgot!

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Ma komoly konfliktusoknak, vitáknak szem- és fültanúja. Maradjon ki ezekből! Akkor is, ha látja a megoldást! Meg kell várnia, hogy a segítségét és/vagy a véleményét kérjék. Különben a végén még önt hibáztatná egyik vagy másik fél.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Ma víz elemű jegyben, a Halakban jön létre a telihold. Ez mély érzéseket hoz elő, olyan félelmeket is, amiket épp ideje leküzdeni. Gondolja végig, hogyan tudná átírni ezeket? Most olyan felismerései lesznek, amik ebben segítik.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

A nehéz égi folyamatok próbára teszik önt (is). Arra ügyeljen, hogy mit és hogyan mond ki. Most mindenki érzékenyebb és sértődékenyebb, így a megjegyzései ma komoly károkat tudnak okozni.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Ma a Halak telihold és részleges holdfogyatkozás feszültséget jelez. Ugyanakkor most olyan érzéseket hozhat elő, amiket esélye lesz kicsit átírni, feldolgozni, vagy éppen elengedni. Ma beszélgessen egy bizalmas emberrel az önt foglalkoztató kérdésekről.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Ma nagyon jól jön, hogy ön képes objektíven szemlélni a dolgokat. Most ugyanis olyan hatások érik, amikor szükséges a józanság. A Halak telihold és részleges holdfogyatkozás lelkileg kibillentheti önt és másokat is az egyensúlyukból. Holnap már a Kos jegyébe lép a Hold és megkönnyebbülést hoz.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Az ön jegyében van telihold és részleges holdfogyatkozás. Ez erőteljesen megviselheti. Próbáljon meg pihenni, és főleg valami olyat csinálni, ami örömet okoz, feltölti. Kis dolgokra gondoljon! És főleg: tudatosítsa magában, hogy holnapra már oldódik ez a hatás.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás