Meglepően érzelmes napja lesz ennek a csillagjegynek

Lesz, akinek erős hangulatingadozások jellemzik a napját.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.09.11.
Módosítva: 2024.09.11.
horoszkóp csillagjegy napi horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

A Hold és a Nap kedvezőtlen fényszöge ma komoly ellentmondás jelez az észérvek és az érzései között. Olyan dilemmát hozhat a szerdai nap, amikor nem könnyű választani két eshetőség közül. Most a kivárás az, ami működhet. Idővel kikristályosodnak a most még zavaros részletek.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Szerdán meglepően érzelmes lesz. Ma inkább a szívére és nem a józan eszére hallgatna. De nincs ezzel gond, sőt most kifejezetten jó döntéseket hoz így, ha az intuícióját is beleviszi. Arra viszont figyeljen, hogy a haragja ne vigye el.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

A szerdai napot ambivalencia jellemzi. Egyik pillanatban elragadják magukkal az érzelmek, másik pillanatban próbál az észérvekre figyelni. Fontos, hogy tudja: a megérzései legalább olyan jó tanácsokat adnak, mint a racionális énje.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Ma erős hangulatingadozások jellemzik. Vigyázzon, mert a Nap és a Hold nehéz fényszöge önnek is hozhat rossz érzéseket. Ne engedje magát belemerülni, mert egyrészt nem olyan rossz a helyzet, amilyennek érzi, másrészt ez is csupán múló állapot.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Szerdán nagyon frusztrálhatja, hogy csupa olyan emberrel találkozik, akik folyamatosan változtatják a véleményüket. Az egyik percben még egyetértenek önnel, a következőben meg ellentmondanak ugyanabban. Ne akarjon most észérvekkel győzedelmeskedni! Nem fog menni...

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Mindig megfontolt és racionális, de ez most valószínűleg nem fog működni. A Nap és a Hold fényszöge ellentmondást jelez a szív és az ész között. Ha lehet, akkor inkább bízza magát az időre – az feloldja az ellentmondásokat.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Általában hosszasan mérlegel a döntései előtt, próbálja egyensúlyba hozni azt, amit az érzései és amit az esze súg. Szerdán viszont nehezen egyezteti össze a kettőt, emiatt bizonytalan lehet.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Szerdán mást súgnak önnek a racionális érvek, mint az intuíciója. Márpedig önnek nagyon jól működnek a megérzései, úgyhogy most is azt javasoljuk, hogy arra hallgasson. Ne hagyja, hogy elbizonytalanítsák!

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Szerdán célszerű lenne egy kicsit taktikusabban viselkedni a szokásosnál. Nem jól sül el, ha minden benyomását azonnal ki is mondja. Főleg a főnökével legyen nagyon tapintatos még akkor is, ha nem ért egyet a javaslatával.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Szerdán érdemes nagyon megválogatnia, kinek mit és főleg hogyan mond. Most komoly csapdát rejt, ha valakit megsért, megbánt. Talán észre sem veszi, de olyat mond, ami az elevenébe vág. Kerülje el ezt!

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Azzal nem lehet meggyanúsítani, hogy túlságosan érzelmes típus lenne, de a mai nap még önben is megmozgat valamit. Persze ömlengeni szerdán sem fog, de megtapasztalhatja, hogy milyen erős az intuíciója.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Ön nagyon jól ellavírozik a mai napon, amikor ön körül mindenki bizonytalanabb, hektikusabb. Hiszen ön mindig a megérzéseit követi, azok elvezetik az útján, csalhatatlanul. Ma se hagyja eltéríteni magát az eredeti szándékaitól. 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás