Tudd meg, mit tartogat neked a jövő: jósolj dominóval!

A pöttyökkel jelölt téglalapokkal nemcsak játszani tud, a kérdéseire is választ kaphat általuk.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.08.31.
dominó jósol család

Az emberek mindig vágytak arra, hogy kifürkészhessék a jövőt. Kezdettől fogva sok mindent felhasználtak a jósláshoz, egyebek között pontokkal megjelölt csontokat, köveket, fadarabokat is. Ez tulajdonképpen érthető, hiszen nem a közvetítő tárgy a lényeg, hanem maga a személy, aki „kiválasztja” a neki szóló üzenetet. A dominók segítségével összetett kérdésekre is választ kaphat - írja a Fanny Magazin.

Így jósoljunk dominóval

Hogyan működik?

Fordítsa a számozott felükkel lefelé, és keverje össze a dominókat. Koncentráljon a kérdésére, válassza ki valamelyik dominót, fordítsa meg azt, és olvassa el a hozzá tartozó értelmezést.

6-6 Ez a legszerencsésebb dominó, az élet minden területén sikert jelez. Nyugodjon meg, a problémái hamarosan maguktól is elrendeződnek!

6-5 Kitartása meghozza gyümölcsét – ha kellő elszántsággal lát neki a feladatainak, elismerés lehet a jutalma, úgyhogy ne adja fel az álmait!

6-4 Legyen óvatos: sajnos pereskedésre vagy más jogi ügyre számíthat, és a végkimenetel önre nézve kedvezőtlen lehet. Kerülje a felesleges vitákat!

6-3 Olyan utazást jelez, amely kedvezően befolyásolja sorsa alakulását. Lehet, hogy nyaralás közben megismerkedik a nagy Ő-vel?

6-2 A szerencse istennője, Fortuna, ismét önre mosolyog. A gondjai maguktól megoldódnak. Higgyen a jóslatnak, és legyen egy kicsit türelmesebb!

6-1 Egy jóbarátja kihúzza a bajból. Leánykérést, esküvőt is jelezhet a dominó. Talán pont az ön fejét kötik be, vagy egy önhöz közel álló személyét...

6-0 Sajnos csalódnia kell: egy barátja, akiben eddig megbízott, rosszat kíván önnek, vagy elárulja, amit bizalmasan mondott neki. Máskor legyen óvatosabb!

5-5 Most lehetősége lesz arra, hogy változtasson az élete folyásán. Ha költözéssel, ingatlanvétellel kapcsolatos tervei vannak, valóra válhatnak az álmai.

5-4 Szorgalmának köszönhetően a befektetései jövedelmezőre fordulnak, és javulni fog az anyagi helyzete. Arra viszont ügyeljen, hogy ne herdálja el az így megszerzett pénzt!

5-3 A dominó egy váratlan látogatót jelez, aki segíteni fog önnek szorult helyzetében. Fogadja szeretettel!

5-2 A dominó egy kisbaba születését mutatja. Lehet, hogy éppen ön vár gyermeket?

5-1 Könnyen lángra lobbanhat valaki iránt, ám nem biztos, hogy jól végződik a románc. Ne égessen fel maga mögött minden hidat az új szerelem kedvéért!

5-0 Egy régi jóbarátja bajban van, és segítségre szorul, viselkedjen hát önzetlenül!

4-4 Örömteli pillanatok várnak önre, a családjával, barátaival, ismerőseivel töltött idő minden percét élvezni fogja.

4-3 Tanuljon meg bízni az emberekben! Feleslegesen aggodalmaskodik valakivel kapcsolatban, mert az illető becsületes!

4-2 Legyen óvatos, mert valaki be akarja csapni! Az is elképzelhető, hogy a szűk környezetében él az illető.

4-1 Igyekezzen minél előbb rendezni az adósságait, mert az elkövetkező időszakban pénzügyi nehézségek várhatók. Már most kezdjen el spórolni!

4-0 Valaki újra feltűnik a múltjából, pedig szeretett volna tudomást sem venni a létezéséről. Tisztázza a vitás kérdéseket!

3-3 A féltékenység megkeserítheti a szerelmi életét. Az anyagi helyzete viszont jól alakul, ugyanis váratlanul pénz áll a házhoz.

3-2 Ne vállaljon felesleges kockázatot, mert most belebukhat a hazardírozásba. Pénzügyekben döntsön megfontoltan!

3-1 Teljesen véletlenül a fülébe juthat egy olyan hír, ami a javát szolgálja. Pletykálni viszont ne kezdjen el, nehogy kikotyogja másoknak a titkot!

3-0 Valaki irigyli, és szántszándékkal keresztbe tesz önnek. Legyen óvatos, az illető csaka megfelelő pillanatra vár!

2-2 Ez a dominó boldog házasságot jelez, ám nem biztos, hogy az ön kapcsolatára utal.

2-1 Anyagi veszteség érheti, ám ezért a szerelem és a baráti kapcsolatai kárpótolni fogják.

2-0 Ha hosszabb utazást tervez, nyugodtan vágjon bele, mert Fortuna ön mellett áll!

1-1 Meg kell hoznia néhány nehéz döntést annak érdekében, hogy az élete kiegyensúlyozott legyen.

1-0 Egy ismeretlen személytől érdekes információkat tudhat meg.

0-0 Ez a legrosszabb dominó, amely szerint sajnos kedvezőtlen fejleményekre számíthat az önt foglalkoztató problémával kapcsolatban.









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás