Készülj fel: sok feszültséget jeleznek a bolygók ennek a csillagjegynek

De van jó hírünk is.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.08.28.
horoszkóp csillagjegy napi horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Szerdán sok feszültséget jeleznek a bolygók, az meg már csak hab a tortán, hogy délelőtt a Hold is belép a Rák jegyébe, ami önsajnálatra hajlamos egyéneket jelez. Ugyanakkor jó hírünk is van: a retrográd Merkúr előreindul, és tiszta vizet önt egy kényes helyzettel kapcsolatban.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Ma nagyon őszintén és határozottan kellene megfogalmaznia az álláspontját. Már csak azért is, mert ha csak célozgat, a másik félreérti és megsértődik. A Merkúr ma előreindul, és támogatja az egyenes beszédet.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Az uralkodó bolygója, a Merkúr végre befejezi hátrálását, és előre indul. Most végre ön is elengedi a múltat, és arccal előre fordulhat a jövő felé. Rövidesen nagyszerű lehetőségek nyílnak meg ön előtt.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Lehetnek ma kisebb bosszúságok, de a nap mérlege mégis pozitív, hiszen a Merkúr végre előre indul. Végre kézzel fogható eredményt tud felmutatni egy olyan ügyben, feladatban, amivel egy ideje szinte egyáltalán nem haladt. Úgy tűnik, hamarosan beérnek a gyümölcsök, és szüretelhet.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

A jegyében jár a Merkúr, ami hosszú hetek hátrálása után végre előreindul. Egyenesbe jönnek az ügyei, és ön is sokkal jobb passzba kerül. Lehet, hogy nem egyetlen nap alatt, és nem varázsütésre, de már ma is érzékelheti ennek jeleit.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Az uralkodó bolygója, a Merkúr ma végre előre indul. Mindeközben a Nap az ön jegyében jár. Nem is csoda, hogy most valósággal ragyog. Nagyszerűen kommunikál, érvényesíteni tudja az akaratát, úgy érzed, ma minden és mindenki az ön kezére játszik.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

A Rák Holdnak köszönhetően ma érzelmes hangulatba kerül. A legszívesebben egész nap szerelmes üzeneteket írogatna a párjának, vagy beszélgetne vele. Nem lesz könnyű, de próbáljon a feladatokra koncentrálni. A Merkúr végre előre indul, és nagy segítség lesz ebben.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Szerdán ismét formában érzi magát. Mostanában nem láttad igazán színesben maga körül a világot, de végre visszatér a jókedve, optimizmuso. A Merkúr elindul előre és nagyon jó energiákat hoz az életébe.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Egyre optimistább, ami igazán nagyszerű, mert ez az ön igazi habitusa. Most úgy látja, egyre jobban alakulnak a dolgai, és egyre közelebb is a megoldás. Tényleg van oka a bizakodásra, a pozitív változás lassan elindul, és ön sem marad ki belőle.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Szerdán különleges esélyeket jeleznek a bolygók. Persze csak akkor, ha aktuális önnél a szerelem, mert még keresi a párját. Járjon ma nyitott szemmel és szívvel, mert könnyen lehet, hogy élete szerelmébe botlik bele.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Ha még szabadságon van, nagyszerűen alakulhat a mai nap. Ha pedig dolgozik, valójában a munkahelyén is nyugalom és jó fejlemények várják. Nem mellesleg ma nagyon sokat haladhat a „nemszeretem” feladatokkal.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Fontos információ jut a fülébe szerdán. Talán elsőre nem is igazán érti, és a jelentőségét sem érzékeli. Mindenesetre ne engedje el a füle mellett. A Merkúr ma előre indul és fordulatokat jelez.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás