Ennek a két csillagjegynek üzen az univerzum hétfőn

Igazán jó hétkezdésre számíthatunk, azonban két csillagjegynek el kell gondolkodnia, hogyan tovább.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.08.26.
Módosítva: 2024.08.26.
fordulat élet horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Ma egy kicsit hullámvasúthoz lesz hasonlatos az élete, jó és kevésbé jó fordulatok váltják egymást. A Hold, a közérzetünk jelölője a változékony és szeszélyes Ikrek jegyében van, így ön is változatosan reagál az eseményekre…

Fotó: Pixabay / Pixabay (Illusztráció!)

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Lehet, hogy ma eljön az ideje, hogy újragondoljon pár dolgot az életével kapcsolatban. Valami ugyanis talán már egy ideje zavarja, és lehet, hogy még önmaga számára sem fogalmazta meg, hogy mi is az. Ma jó válaszai lesznek!

 

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Igazán sikeres napja lesz a mai, valaki azonban féltékenységből vagy irigységből keresztbe tesz önnek, vagy pedig igazságtalan dolgokat terjeszt önről. Ne törődjön vele, egyszerűen nézzen keresztül az illetőn.

 

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Egy váratlan fejlemény ma kissé átrendezi a viszonyokat, emiatt pedig talán néhány dolgot újra kell értékelnie hamarosan. Ne gondolja azonban, hogy ez önnek bármilyen hátránnyal járna. Épp ellenkezőleg, előnyös lesz.

 

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Ma egy igazán izgalmas nap előtt áll, amikor olyan élmények, hatások érik, amik inspirálják. Talán egy fordulatról értesül, amely jó pénzt teremt önnek, vagy egy váratlan, régóta tervezett utazás válik valódi lehetőséggé.

 

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Ma mindenki számára nyilvánvalóvá válik önnel kapcsolatban néhány változás. Talán sikerélmény érte valamiben, de az is lehet, hogy egyszerűen csak sugárzik a boldogságtól és az ennyire szembetűnő. A Szűz havában ez egyáltalán nem is meglepő!

 

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Egy hír hatására ma hirtelen felgyorsulhatnak ön körül az események, talán sokkal jobban, mint ahogyan azt hitte volna, ráadásul úgy tűnik, hogy az ön előtt álló időszakban ez nem is nagyon fog változni. Kösse fel hát a nadrágját, írja tele a naptárát!

 

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Ma egy igazán szerencsés nap vár önre, ami a munka, a pénzügyek területén is jelentkezhet. Van esélye annak is, hogy egy régi ötlet hoz megoldást egy mostani problémára. Vállalkozókedvre és határozottságra is szüksége lehet, de önnek ezekért nem kell a szomszédba mennie.

 

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Most felívelőben vannak a dolgai, amit biztosan érez is. Ha pedig mindez nem lenne elég, ma még a szerencse is önre mosolyoghat. Kellemes meglepetés várja a magánéletben is, ami egy új barátságot, vagy talán valamivel többet is jelenthet.

 

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Nagyon kedvező szelek fújdogálnak ön felé és könnyen lehet, hogy egy ötletet vagy egy lehetőséget hordoznak, melyet néhány baráttal vagy családtaggal együttműködve tudna megvalósítani. Vágjon bele, most csupa segítő fényszög hat önre.

 

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Lesz ma néhány bosszúság, de ha jól figyel, nyilvánvalóvá válhat önnek, hogy az események hamarosan pozitív fordulatot vesznek, amit egy információ vagy esemény meg is erősít. Szóval csak legyen kitartó!

 

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Ma kiáll magáért valamiben, amivel kapcsolatban túlzottan is sok kompromisszumot kötött az elmúlt időszakban. Fontos, hogy több magabiztosságra tegyen szert az élet minden területén, ma ezzel kapcsolatban érhetik hatások.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás