Megszólalt a szakértő: Ezt a hibát ne kövesd el, ha nem akarod már az elején tönkretenni az új kapcsolatod

Ezt tanácsolja a szakértő.



Megosztás
Szerző: L.A.
Létrehozva: 2024.07.12.
kapcsolat szerelem üzenet

Két felkiáltójel túl sok? Talán egy emoji kellene inkább? Amúgy is legalább 30 percet kéne várnom, mielőtt válaszolok, nem akarok túl lelkesnek tűnni

– gondoljuk sokan aggódva, amikor egy új kapcsolat van kibontakozóban.

Természetes, hogy megpróbálsz folyamatosan kapcsolatban maradni azzal, akivel kapcsolatot szeretnél, még akkor is, ha csak néhány szót írsz neki... vagy mégsem? Nos, Sabrina Zohar párkapcsolati szakértő szerint valójában egyáltalán nem biztos, hogy ez a legjobb megközelítés.

szerelem, szerelmespár, párkapcsolat
Illusztráció / Fotó: unsplash

Sabrina, aki a TikTokon közel 900 ezer követőt gyűjtött össze tanácsaival, most egy videóban osztotta meg tippjeit az üzenetváltással kapcsolatban, és elmagyarázta, mit ne tegyél.

Ne próbálj meg üzenetet írni azért, hogy megszerezd az irányítást egy helyzet felett

– kezdte.

Mindennap látom ezt, de hatalmas hiba.

Sabrina a továbbiakban kifejtette, hogy bár megérti, hogy sokan szoronganak egy kapcsolat elején, de ha megfelelő ok nélkül írunk üzenetet, az csak azt jelenti, hogy megpróbáljuk irányítani a helyzetet.

A randizás azt jelenti, hogy nincsenek garanciák, és két készséges ember, két résztvevő kell ahhoz, hogy eldöntsék, akarják-e együtt folytatni. Csak akkor érdemes üzenni, ha tényleg van valami mondanivalónk. Ha csak azért írsz a másiknak, hogy felkeltsd a figyelmét, akkor azt nagyon rosszul teszed, mert akkor csak a szorongásod beszél belőled. Ha nem tudsz valamit nyújtani egy beszélgetéshez, vagy nincs valami, amivel értelmes beszélgetést kezdhetsz, akkor kérlek, ne használd az üzengetést arra, hogy megpróbáld irányítani a helyzetet.

Ha mégis valaki megpróbálja ezt folytatni, a szakértő szerint hamar véget fog érni a még szinte el sem kezdődött kapcsolata – írja a Unilad.









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás