Ma felforrósodik a levegő a Halak jegy szülöttei körül

Ma különös vonzás alakulhat ki ön és valaki olyan között, akivel kapcsolatban talán nem is számított előtte ilyesmire. Váratlanul felbukkanó érzések ezek, de attól még nagyon is valódiak lehetnek!



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.07.01.
Módosítva: 2024.07.01.
horoszkóp célegyenes fejlemény kommunikációs

2024. július 1.

Horoszkóp

 

Fotó: Shutterstock 


 

Kos (03. 21. – 04. 20.)

A Hold és a Nap fényszöge szuper sugallatokat, megérzéseket jelez. Ma nagyon jól eligazodik a világ dolgaiban, ha az intuíciójára hallgat, és azt követi minden kérdésben. Sikeres ez a nap.



 

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Hétfőn végre megfelelően rendeződnek össze ön körül a dolgok és célegyenesbe fordulhat egy projekt, melyen már egy ideje ügyködik. Legyen az magánjellegű, vagy munkával kapcsolatos dolog, eljött az ideje, hogy bevigye a pontot!



 

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Hétfőn szüksége lehet a kiváló kommunikációs képességére és gyors helyzetfelismerésére, ha egy bizonytalan magánéleti problémát gyorsan helyre szeretne tenni. Előfordulhat ugyanis, hogy egy kis félreértés kerekedik, és talán részben ön is ludas a dologban.



 

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Hétfőn felpöröghet ön körül a kommunikáció, sok telefon, e-mail, vagy üzenet jöhet és mehet, mely egy esemény, vagy hír miatt következik be. Estére úgy érezheti, mintha egy méhkas zsongana a fejében. Ez túl sok önnek, pihenje ki!



 

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Hétfőn, ha jól keveri a kártyákat maga körül, és igyekszik kreatívan hozzáállni a feladatokhoz, akkor egy ötletes megoldással nagyon sok időt, pénzt megspórolhat magának. Ez ráadásul most másoknak is hasznos lehet.



 

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Ma egy kis kiigazítást kell tennie, amely a terveivel lehet kapcsolatos és amely érzékenyen érinthet önön kívül még valaki mást is. Vannak azonban helyzetek, melyekre nem lehet megoldás az, ha mások érdekeit a sajátunk elé helyezzük.



 

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Pozitív gondolkodással, nyitott hozzáállással minden esetben jobb eredményt lehet elérni. Amikkel pedig végleg le kell számolnia, azok a kifogások, amelyekkel megmagyarázza önmagának, mit miért nem csinál meg. Ma vágjon bele abba, amit eltervezett!



 

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Ön hajlamos arra, hogy egy feladatba, vagy egy önt érdeklő témába annyira elmerüljön, hogy mellette megfeledkezzen a többi napirendi pontról. Ma is így járhat, erre figyelnie kell, hogy a többivel ne maradjon el!



 

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Valaki, akit eddig csak az egyik oldaláról ismert meg, egy hirtelen előálló helyzetben megmutatja a jelleme egy másik oldalát is. Ne bánkódjon ezen, hiszen ez alkalmat ad arra, hogy végre megtapasztalja, mi is a valódi személyisége az illetőnek.



 

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Ma valaki olyan kéréssel, vagy kérdéssel fordulhat önhöz, ami talán rosszul érinti, és nem is biztos, hogy túlságosan örülni fog neki. Mivel azonban ön alapvetően udvarias ember, igyekezzen ekként viszonyulni a kéréshez is.



 

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Hétfőn egy régóta húzódó elgondolásával kapcsolatban kaphat jó hírt, vagy legalábbis egy olyan információt, melyre legalább lehet egy tervet készíteni. Szuper ez a fejlemény, és meg kell ragadnia az alkalmat!



 

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Ma különös vonzás alakulhat ki ön és valaki olyan között, akivel kapcsolatban talán nem is számított előtte ilyesmire. Váratlanul felbukkanó érzések ezek, de attól még nagyon is valódiak lehetnek!


 

 





Top hírek









Hírlevél-feliratkozás