Fontos beszélgetés vár ma ezekre a csillagjegyekre

Rengeteg változásra van lehetőség.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.07.14.
horoszkóp csillagjegy napi horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Vigyázzon rá, hogyan fogalmaz, mert lehet, hogy ön csak viccnek szánja, és a másik azonnal robban, amit persze már ön sem hagy szó nélkül. A veszekedés helyett inkább hűtsék le magukat, ha lehet, menjenek tópartra, strandra, víz közelbe.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Vasárnap óvakodjon attól, hogy véleményt mondjon valakiről, még akkor is, ha a róla érkező hírek olyasmit tartalmaznak, amin ön meglepődik. Ne feledje el, hogy akár ön is lehet egy ilyen ítélkezés célpontja... Maradjon ki ebből, nem érdemes állást foglalni mindenben.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Vasárnap úgy tűnik, hogy minden rendben van, és nem feledkezett meg semmiről sem, mégis egy kis hang a fülében azt mondja, van itt még valami, amire nem gondolt. Ha így van, akkor legyen óvatos, hiszen a megérzései általában nem csalják meg.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Vasárnap maga is meglepődik, amikor látszik, hogy mekkora súlya van a szavainak, így legyen óvatos a véleménynyilvánításban. Legyen mértéktartó és csak olyan tanácsot adjon másoknak, amelyet ön is megtartana.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Ma valami arra ösztönzi, hogy dolgozzon, tevékenykedjen valamit, vagy valami aktivitást beütemezzen. Csakhogy közben kánikula van, így mindezzel valószínűleg a környezete idegeire megy majd, így készüljön fel egy kis ellenállásra is.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Biztos lehet benne, hogy nem történne semmi egetverő, ha egyszer tartana egy napot, amikor nem tesz semmi produktívat, csak pihen, feltöltődik és saját magával foglalkozik. Ha pedig valakinek ez nem tetszik, az legyen az ő problémája.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

A Hold még délutánig a jegyében jár, és igazán jó élményeket jelez. Ne hagyja magát elbizonytalanítani! Jó úton jár! Érdemes az új célkitűzésekről is elgondolkodnia, mert az ösztönei most megsúgják a helyes lépéseket.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Vasárnap egy beszélgetés során egy érdekes történetet osztanak meg önnel, amely elindíthat önben egy változást, vagy megváltoztathatja a hozzáállását egy dologgal kapcsolatban. Lehet, hogy ma lesz az a nap, amikor megkapja az inspirációt valamihez.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Egy találkozónak vasárnap nem csak az a hozadéka, hogy közös élményeket szerez, vagy segít megoldani a problémáit, hanem az is, hogy valamilyen friss információval gazdagodik. Új benyomások, új inspirációk érik.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Egy ideje motoszkál önben egy ötlet, egy elképzelés és ma lehetősége nyílhat arra is, hogy valakivel mindezt megbeszélj, vagy valaki mást is bevonjon a dologba. Az illető ráadásul szuper ötleteket, javaslatokat tud hozzátenni. Nyerő páros!

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

A holnapi Mars-Uránusz együttállást már erőteljesen érzi. Ne hagyja, hogy ez konfliktusokat okozzon! Türelemmel intézzen mindent. Nagyon jó meglátásokat és inspirációkat is nyerhet általa.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Ma felkeltheti a kíváncsiságát egy hír, vagy információ, melyhez egy beszélgetés során jut és amely olyan helyről, olyan személytől érkezik, ahonnan egyáltalán nem számít ilyesmire. Ilyenek a véletlenek - ez ráadásul egy igazán szerencsés véletlen.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás