Heti horoszkóp: ezt a csillagjegyet hatalmas csalódás éri a napokban

Az Ikrek magánéletében kedvező időszak jön, míg a Halak ideges, ingerlékeny időszakába lép.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2024.07.22.
horoszkóp csillagjegy csalódás

Kos
III. 21.–IV. 20.
Hosszú idő óta először találod meg újra a szabadságot és az elégedettséget az életedben, és ez érzés boldog pillanatokat hoz. Nem számít, mi történik körülötted, a belső harmónia nem hagy el a hónap végéig. Ha vezető beosztásban vagy, jobb, ha néhány pletykásabb munkatársra odafigyelsz.

Bika
IV. 21.–V. 20.
A hét elején fordíts különös gondot arra, hogy mi zajlik körülötted. A magánéletedben is fontos a figyelem, az éberség, de a csillagok arra figyelmeztetnek, hogy most a munkahelyeden nézz körül alaposan. Az a lényeg, hogy bármi is történik, most ne kezdj el magyarázkodni, főleg ne a vezetőségnek.

Ikrek 
V. 21.–VI. 21.
Egyértelműen kellemes változások következnek az életedben. Teljesülnek a kívánságaid. Most a személyes életedben várhatsz pozitív változásokat. A szeretett ember rájön, hogy mennyire fontos vagy neki. Ő maga fog kezdeményezni. A hétvége jó hangulatot hoz, oszd meg másokkal is.

Rák 
VI. 22.–VII. 22.
A körülötted lévők elkezdik megérteni, hogy valójában mit is érsz, ne okozz nekik csalódást, mutasd meg a rejtett tehetségedet. Minél aktívabb életmódot választasz magadnak, annál könnyebb lesz minden. A hétfő és a péntek stresszes lehet. Hallgass a belső hangodra, okkal figyelmeztet.

Oroszlán
VII. 23.–VIII. 23.
Próbáld meg nem az üres fecsegésre fordítani a drága idődet. Minden, amit eltervezel, valóra válhat, ha higgadtan intézed a dolgaidat. A terveid elkészítése előtt érdemes ellenőrizni a partnerek megbízhatóságát. A hét második felében csalódást érezhetsz egy új ismerős kapcsán, de a hétvége kellemes eseményekkel örvendeztet meg.

Szűz
VIII. 24.–IX. 23.
Koncentrálj a kiemelt feladatok megoldására, mert ezen a héten nem tudsz mindent egyszerre véghezvinni, pláne külső segítség nélkül. Légy megfontolt. A rohanás csak növeli a munka mennyiségét. Kerüld a nyílt konfrontációt a munkahelyeden, mert elviselhetetlen lesz a hangulat. Lehetséges, hogy megszakad a kapcsolatod valakivel, aki kedves neked.  

Mérleg
IX. 24.–X. 23.
Hasznos információkhoz juthatsz a napokban. A találkozóid és a tárgyalásaid sikeresek lesznek a héten. Pénteken kellemes találkozásra számíthatsz a régi barátokkal. Talán jó lenne megajándékozni őket. Szellemes és humoros leszel, a gondolataidat pedig érthetően fejezed ki, így a mesemondói tehetségeddel mindenkit meghódítasz.

Skorpió
X. 24.–XI. 22.
Ezen a héten jobb, ha napi dolgaidat intézed anélkül, hogy valami új, nagy léptékű célt tűznél ki magad elé. Szánj több időt a magánéletedre. Hidd el, a szerelem nem akadályoz, hanem inspirál. Legfőbb ideje ezt megérteni. A hétvégén a higgadtságod minden durva vitát elsimít.

Nyilas
XI. 23.–XII. 21. 
A hét elején gondolt át a tennivalóidat, így próbáld meg kiküszöbölni a hiányosságokat, a lehetséges hibákat. A hét alkalmas a partneri kapcsolatok kialakítására és megújítására. Ideje nyaralni, és tanulni valami újat. Több önbizalmat. A hét közepén a kisugárzásodnak és a diplomáciai képességeidnek köszönhetően elérheted a célodat.

Bak
XII. 22.–I. 20.
Ezen a héten magasabbra kerülsz a ranglétrán, hiszen a szerencse rád mosolyog. Szánj több időt magadra és a szeretteidre. Az lenne a legjobb, ha elutaznál nyaralni legalább egy hetet. A pihenés nagyszerű módja annak, hogy erőt gyűjts és a jövőre koncentrálhass.

Vízöntő
I. 21.–II. 19.
Ezen a héten egyszerűen csak kezdeményezőkészséget és bátorságot kell mutatnod, és ha te is több erőfeszítést teszel, akkor a közeljövőben jó dolgok várnak rád. Az ötleteid megvalósításához szükséged lesz a kollégáid, barátaid és szeretteid támogatására. Őszintébbnek kellene lenned velük, és elmondani a terveidet. 

Halak
II. 20.–III. 20.
A hét elején nem lesz céltudatosabb ember nálad a világon. Szinte bármilyen feladatot el tudsz végezni, ha legalább minimális ismeretekkel rendelkezel a végrehajtás módjáról. A hét közepén a magánéletedben nem kerülhetőek el a konfliktusok. A felgyülemlett problémákat lehet, hogy nem most kellene megoldani, ugyanis hajlamos lehetsz dührohamokra és ingerlékenységre.
 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás