Mintha az ő gyereke lenne: az anyósom kisajátította a kisbabám első születésnapját

Az anyós mindig megtalálja a módját, hogy a saját akaratát érvényesítse. Ilyenkor mit lehet tenni?



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2024.07.26.
Módosítva: 2024.07.26.
anyós családi viszály ünneplés születésnap

Az interneten bukott ki egy nevét elhallgató édesanya, akinek az anyósa nélküle tervezi babája első születésnapi partiját. Az anyuka megrémült attól, hogy párja anyja túllépi a határait, és nem tudja, mit tegyen!

kisbaba, baba, újszülött, kezek
A nő nem tudja, miként rázza le anyósát (Fotó: unsplash.com)

Az anyósom megszállottja a születésnapoknak. Azt várja, hogy az egész család minden évben összejöjjön ünnepelni

– árulta el a nő, hozzátéve, hogy a kötelező ünnepeken kívül néhány hetente egyébként is összejöveteleket szervez az asszony.

A születésnapi ünneplés nehéz számomra, mert annyira rutinszerűek, hogy már nem is szórakoztatóak

– mondta az anyuka, aki nagyon erőltetettnek érzi ezeket az összejöveteleket. Ő a maga részéről már kérte, hogy ne szervezzenek neki semmit, de ilyenkor meglepetésbulival éri el az asszony, hogy az legyen, amit ő szeretne. A baba első szülinapja kapcsán már a tányérok színét is megtervezte, kihagyva ebből a folyamatból többek között az anyukát is – írja a Mirror. Mivel a nő anyósának van nagy háza, mindig ott szoktak lenni az összejövetelek, a saját lakásuk ilyesmire nem alkalmas. Azzal kapcsolatban kért tanácsot, hogy hol ünnepelhetnének még!

Az egyik Reddit-felhasználó azt javasolta, hogy keressen alternatív helyszínt, például egy kertes sörözőt, aminek egy részét lefoglalhatja maguknak. Volt, aki azt javasolta, hogy érdeklődjön parkoknál, helyi éttermeknél vagy kávézóknál a lehetőségekről. Egy másik tanács az volt, hogy ne engedje, hogy az anyós elkezdje ezt a hagyományt a gyerekkel, mert akkor soha nem lesz vége. Azt javasolta, hogy inkább csináljanak egy születésnapi bulit hármasban, így személyesebbé tehetik a nagy napot.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás