Zseni vagy, ha meg tudod oldani, sokakon kifog ez a teszt

Higgadtnak kell maradnod, mivel nagyobb a valószínűsége, hogy hibázol, ha megpróbálod elsietni a feladatot.



Megosztás
Szerző: K. C.
Létrehozva: 2024.06.25.
feladvány rejtvény flamingó rózsa

Az optikai illúziókat azért hozzák létre, hogy az elménket becsapva olyan dolgokat érzékeljenek, amik nem felelnek meg a fizikai valóságnak. Az ilyen fejtörők azoknak valók, akik szeretik kihívás elé állítani kreatív gondolkodásukat.

Csak és kizárólag azok tudják megfejteni legfrissebb feladványunkat, akiknek rendkívüli a megfigyelő képessége. Az optikai illuzión alapuló feladvány sokakat megtéveszt, így tényleg csak a legjobbak képesek megfejteni. 

A gyönyörű rózsaszín rózsák között, ugyanis sunyi módon megbújt egy flamingó. Így a szemed számára nem egyszerű megtalálni a virágokkal azonos színű madarat. A kihívás még trükkösebbé válik, mert a flamingó tökéletesen beleolvad a képbe. 

Azok igazán különleges zsenik, akiknek hét másodpercen belül sikerült megtalálniuk a flamingót. De higgadtnak kell maradnod, mivel nagyobb a valószínűsége, hogy hibázol, ha megpróbálod elsietni a feladatot.

Nemcsak éles szemre, hanem a fókuszált elmére is szükséged lesz, ehhez a feladványhoz:

 

A legfontosabb dolog, amit ebből a rejtvényből megtanulhatsz, az az, hogy hogyan hangolja össze az agyad és a látásod. A megfejtést ide kattintva tekintheted meg. 

(VIA)









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás