Tegye félre az érzéseit ma ez a csillagjegy, érdemes lehet a racionalitásra támaszkodni

Van olyan csillagjegy, akinek érdemes ma várnia.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.06.22.
horoszkóp csillagjegy napi horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

A Hold a tüzes Nyilas jegyében ébred reggel, de már délelőtt átlép a higgadt Bak jegyébe – jól is jön önnek egy kis megfontoltság, mert egyébként bőven lesz feszültséget hozó helyzet a mai napon. Nagyon jó, ha nem vár ugrásra készen egy kis veszekedést…

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Szombaton az érzései és az észérvek ellentmondanak egymásnak egy döntési helyzetben. Ilyenkor a legokosabb kivárni! Ma legyen egoistább a szokásosnál és nyugodtan törődhet többet azzal, ami önnek fontos.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Ma szükség lehet rá, hogy kézben tartsa maga körül a dolgokat és igyekezzen erős kontrollt gyakorolni. Kissé kaotikus nap lehet a mai, mindenki mást akar, sok lehet az ellentmondás. Így ha tartani akarja a megtervezett programot, akkor figyelnie kell.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

A megérzések önnél időnként nagyon erősen tudnak befolyásolni döntési folyamatokat. Van, amikor hallgat rájuk, de van olyan is, amikor inkább az észérvekre hagyatkozik. Ma valakivel kapcsolatban kissé félrevihetik az érzései. Jobb most a racionalitásra támaszkodni!

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Talán túl sok munkája volt az elmúlt időszakban, így a fáradtsága természetes. Ha megteheti, ma csak lazítson, és próbáljon egy kicsit alacsonyabb fokozatba kapcsolni. Nem kell mindig rohanni, és programot program után szervezni.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Szombaton lehet, hogy valaki könnyelmű viselkedése, vagy nem megfelelő stílusa miatt düh támad önben. Ne feledje azonban, hogy a feszültséget csak súlyosbítja, ha rég lezárt sérelmeket kezd a másik fejéhez vagdosni.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

A pénzzel csak óvatosan! A Hold és a Vénusz fényszöge jelezheti, hogy most hajlamos a meggondolatlan költekezésre és főleg az impulzív vásárlással vigyázzon! Ha meglát valamit, aludjon rá egyet, mielőtt megveszi.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Ma a megérzései tévútra vihetik a Neptunusz befolyása miatt. Amúgy is érzékenyebben reagál most mindenre, ami nem a megszokott mederben folyik, vagy meglepetést okoz. Igyekezzen hát olyan területen mozogni, ahol nem várják nagy izgalmak.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Ön nagyon jóindulatú ember, de azt azért rosszul viseli, ha valaki a képébe hazudik. Ma pedig éppen egy ismerős teszi ezt. Hallgassa végig, de nyugodtan kérdezzen rá a részletekre. Nem kell részt vennie ilyenfajta játszmákban.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Szombaton legyen nyitott minden ötletre, ami a programokat illeti, mert könnyen lehet, hogy újra kell tervezni. Valaki pedig egy új perspektívát, lehetőséget mutathat önnek, amely először talán unalmasnak hangzik, de aztán jobban belegondolva talán tetszeni fog.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Legyen körültekintő, mert ma lehet, hogy megpróbálja valaki becsapni. Ügyeljen arra, hogy ne dőljön be valakinek, aki például egy soha vissza nem térő ajánlattal próbál pénzt kicsalni öntől.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Szombaton lehet, hogy valaki manipulálni, vagy provokálni próbálja. Lehet, hogy olyan dolgokat mond, ami érzékenyen érintik a lelkét. Ne hagyja, hogy sikerüljön ez neki és még ha rosszul is esik, engedje el a füle mellett.
 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás