Szenvedélyes nap vár erre a csillagjegyre

Nem biztos, hogy jó értelemben lesz szenvedélyes ez a nap.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.06.14.
Módosítva: 2024.06.14.
horoszkóp csillagjegy napi horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Pénteken valamire hiába vár, mert el kell halasztani, vagy meghiúsul időlegesen. Nem kellene viszont hagynia, hogy mindez elrontsa a kedvét. Az a dolog holnap is megjöhet, önnek viszont ma itt a lehetőség, hogy az így felszabaduló időben kicsit önmagával foglalkozzon.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Pénteken sajnos többségben lesznek a feszültséget hozó fényszögek, így aztán még nem tud fellélegezni. Legyen kitartó, mert rövidesen ezek feloszlanak. Érdemes ma nagyon konstruktívan és objektíven keresni a megoldást, így szövetségeket is nyerhet magának.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Sok új ötlet kavarog a fejében. Az agya egész nap szinte zsong a sok friss gondolattól, de nehéz kiszűrni azt, ami valóban megvalósítható. Hagyja a döntéseket a jövő hétre, amikorra leülepedik önben minden.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Pénteken nagyon „elviszik” önt az érzései. Nem szabad ugyanakkor engednie, hogy csakis ezek alapján döntsön, amit az esze most súg önnek, azt nem szabad figyelmen kívül hagynia. Így elkerülheti a tévedést!

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Igazán szenvedélyes nap ez, de sajnos nem csak a jó értelemben. Olyan emberrel is vitába keveredhet, akivel nem kellene. Az érzései emiatt ambivalensek. Jobb, ha bele sem megy ebbe a kérdésbe, így az egészet megspórolja magának.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Ma lehet, hogy sok időt tölt ügyintézéssel, vagy a telefonon lógva, mivel rengeteg dolga jött össze és szeretne egyszerre túl lenni az egészen. Ne legyen csalódott, ha ez nem fog olyan könnyen sikerülni… Ingerült most egy kicsit mindenki a környezetében.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Pénteken elképzelhető, hogy valami váratlan esemény, vagy egy kialakuló szituáció miatt nem fog tudni azzal foglalkozni, amivel szeretett volna. Ez mindig bosszantó, van egy fontossági sorrend, és így a saját vágyai most talán hátrébb szorulhatnak.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Pénteken egy olyan feladatot kellene megoldania, mellyel kapcsolatban aggályok támadnak önben. Talán magával a feladattal van gondja, de az is lehet, hogy nem érzi magát alkalmasnak rá. Mindenképp jelezze a környezetének, a főnökének!

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

A dolgai most jó irányban mennek, és így van lehetősége rá, hogy másokat támogasson, segítsen. Ma ugyanakkor ezzel kapcsolatban legyen óvatos, mivel nagy az esély arra, hogy valaki a jóhiszeműségével akar visszaélni.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Ha a héten még nem vett szabadságot, akkor nagyon keményen dolgozott, és odatette magát. A húrt azonban nem lehet tovább feszíteni! Ideje, hogy önmagával is eleget törődjön, pihenjen és kikapcsolódjon.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Péntek is van, feszültség is van, így talán nem érzi magában a motivációt ahhoz, hogy lelkesedéssel elvégezze azt a munkát, melyet betervezett, vagy amit önre bíztak. Nem dől össze a világ, ha ezúttal változtat a terveken és helyette valami olyasmivel foglalkozik, amihez jobban van kedve.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Ma valakivel kapcsolatban megszólal önben a vészcsengő, teljesen jogosan. Különösen az lehet gyanús, ha valaki ma feltűnően megnyerően közeledik önhöz, de közben folyamatosan azt érzi, hogy valami nem oké.

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás