Heti horoszkóp: ez a csillagjegy mutasson kevesebb érzelmet!

A Kost új rajongók, randevúk várják, míg az Oroszlán nagylelkűsége és melegsége örömet okoz másoknak.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2024.06.24.
horoszkóp horoszkóp előrejelzés horoszkóp párkapcsolat

Kos
III. 21. – IV. 20.
Ezen a héten minden gondolatodat a munka és a személyes kapcsolatok uralják. A munka sok új ismeretséget hoz, de sok nehéz probléma megoldására is rákényszerít, így a hét végén fáradtnak érzed majd magad. De remekül lehet pihenni! A romantikus életed is felível. Randevúk, új rajongók várnak.  

Bika  
IV. 21. – V. 20. 
Érzelmes hét jön. Néha beleveted magad a munkába, aztán tiltakozol, hogy eleged van és nincs kedved semmihez, ám nem menekülhetsz el teljesen. A hétvégén lazíthatsz, aludhatsz kicsit. Ez nemcsak erőt, hanem új célokat is ad. Az élet romantikus oldala stabil és kellemes lesz.

Ikrek 
V. 21. – VI. 21.
Ha egy jelre vártál, hogy végre megvalósítsd, amit már régóta tervezel, akkor ez az! Most remek alkalom van bármilyen álom megvalósítására. Lehetőséged lesz bizonyítani. Az energiád és a karizmád elsöprő. Az eredményes hét után jutalmazd meg magad álmaid hétvégéjével. Tedd meg, amire régóta vágytál.

Rák 
VI. 22. – VII. 22.
Érdekes időszak kezdődik a hét második felében, amikor is az életed romantikus része válik inspirálóvá. Ha nem élsz még párkapcsolatban, a csillagok azt üzenik: a napokban találkozhatsz az igazi, hozzád való, méltó partnerrel, akivel közös jövőt tervezhetsz. Ne feledkezz meg azonban az életed fő személyéről – magadról sem!

Oroszlán 
VII. 23. – VIII. 23.
Kiválóan érzed magad aktív kikapcsolódás közben, csapatjátékosként. Figyelj arra, hogy ne maradj otthon túl sokáig. A nagylelkűséged és a melegséged örömet okoz másoknak, optimizmust és hitet ad a körülötted lévőknek. De ne feledkezz meg magadról. Emlékezz a mentális és a fizikai egészségedre.

Szűz
VIII. 24. – IX. 23.
Ezen a héten legbensőbb terveidet kell életre keltened, néhányukat azonban az események alakulásától függően kissé módosítanod kell. De próbálj meg nem elhamarkodni semmit, szánj időt a gondolkodásra. Célszerű ezt egyedül tenni. Szombaton ne alakíts ki konfliktushelyzeteket a családban, semmilyen komoly témában. Még ha igazad is van, nagy valószínűséggel nem fogsz nyerni.

Mérleg
IX. 24. – X. 23.
A hét elején érdekes ajánlatot kaphatsz pár barátodtól, amelyek új lehetőségeket nyitnak meg előtted. A múltbeli eredményeid lehetővé teszik egy meglehetősen ígéretes vállalkozás elindítását. Kedden és vasárnap fontos utazások valószínűek. Szombattól a családi problémák megoldódnak, elkezdődik a kölcsönös megértés időszaka.

Skorpió
X. 24. – XI. 22.
Foglald össze és elemezd az eseményeket. Meg fogod érteni, hogy már sok mindent elértél, így ragyogó kilátások állnak előtted. A szerda alkalmas arra, hogy felfedezd a saját képességeidet, jó hangulatban leszel. Ha nem félsz a bonyodalmaktól, nyugodtan megvalósíthatod a legkalandosabb terveidet is. Hétvégén te leszel a társaság lelke.

Nyilas 
XI. 23. – XII. 21. 
Ez a hét alkalmas arra, hogy elmélkedj és befejezd a megkezdett dolgokat. Sok probléma halmozódott fel, amelyeket késedelem nélkül meg kell oldanod. A hét elején ne engedd, hogy a hirtelen melankólia és csüggedtség eluralkodjon rajtad, ugyanis jó dolgok várnak rád. Itt az ideje, hogy lerombold a régit, és újat teremts.

Bak
XII. 22. – I. 20.
Ezen a héten sokat kell dolgoznod, de az eredmények nem fognak egyhamar örömet okozni. A legforgalmasabb napok a kedd és a szerda lehetnek. A főnökeid elégedettek lesznek veled, ezért nem fogod megbánni a munkára fordított idődet. Mutass kevesebb érzelmet, használd az elemzőkészségedet. Menj el nyaralni, remekül pihenhetsz, miközben sok új dolgot tanulhatsz.

Vízöntő
I. 21. – II. 19. 
Ez egy jó pillanat arra, hogy megvalósíts valamit, amit régóta nem tudtál megtenni. Ne habozz, ugorj bele, és érezni fogod, hogy jó irányba haladsz. Kedden megnövekszik a hasznos üzleti találkozók, beszélgetések száma. Megbízható szövetségesekre lelhetsz, ha megmutatod a diplomáciai képességeidet. A hétvégén próbálj több időt tölteni a gyermekeiddel és a szeretteiddel.

Halak
II. 20. – III. 20.
A héten fennáll annak a veszélye, hogy elfáradsz, ám a végtelenül pozitív világnézeted lehetővé teszi, hogy a legnehezebb feladatokkal is könnyedén megbirkózz. Tarts egy kis szünetet a nyüzsgéstől, és érezd az élet másfajta ízét. Ideje nyaralni, távoli vidékekre menni.

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás