Ez a csillagjegy ma jó napra számíthat

Van olyan csillagjegy, akinek cselekednie kell ma.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.05.26.
Módosítva: 2024.05.26.
horoszkóp csillagjegy napi horoszkóp

Kos (03. 21.–04. 20.)

Jó napra számíthat, lendületes és szívesen tölt időt társaságban. Most mindenki kicsit lendületesebb a szokásosnál, de ezt ön kimondottan élvezi. Arra figyeljen csak, hogy most különösen hajlamos elsiklani a részletek felett.

Bika (04. 21.–05. 20.)

Persze fontos a kompromisszumkészség, de most inkább ragaszkodjon a saját feltételeihez. Ha következetes és kiegyensúlyozottan halad egyenesen előre az útján, akkor hamarosan minden ügye rendeződik, és elérheti céljait. Az Ikrekbe lépő Jupiter minden segítséget megad.

Ikrek (05. 21.–06. 21.)

Eljött a napja, hogy a Jupiter, a bőség és a nagy szerencse bolygója belép a jegyébe: ezzel kezdetét veszi egy nagyon jó egyéves periódus! Bőséget, szerencsét, pénzt, esküvőt is hozhat: bármilyen vágya teljesülhet.

Rák (06. 22.–07. 22.)

Hajlamos arra, hogy mások véleményét, érdekeit a magáé elé helyezze, csak azért, hogy ne sérüljön kettejük viszonya. Ma viszont legyen egy kicsit következetesebb, amikor el akar érni valamit, mert nagyon segítik a csillagok, de csak ha kiáll önmagáért!

Oroszlán (07. 23.–08. 22.)

Vasárnap igazán nagy hatást gyakorol a környezetére, a szokásosnál is beszédesebbnek és vidámabbnak mutatkozhat. A derű vonzza az embereket, a másik nemet is természetesen. Ma meghódíthatja azt, akire már régóta szemet vetett.

Szűz (08. 23.–09. 22.)

Bármit is tervezett vasárnapra, készüljön föl arra, hogy az élet picit átrendezi, vagy legalábbis átütemezi a napját. Ami eddig kevésbé volt fontos, hirtelen elsődlegessé válhat. Próbálja meg lazán venni a kihívásokat. Úgy könnyebb lesz megfelelnie.

Mérleg (09. 23.–10. 22.)

Kimerültnek érzi magát, ami nem is csoda, hisz sok minden van a háta mögött. A legjobban teszi, ha a mai napon heverészik, olvasgat, esetleg kirándul, a legeslegjobb pedig az lenne, ha a pihenés után estére hívna barátokat egy kis beszélgetésre, lazulásra, főzésre!

Skorpió (10. 23.–11. 22.)

A Jupiter ma belép az Ikrekbe, és sok kedvező változást hoz. Válaszokat kereshet egy élethelyzetre vagy egy önt régóta foglalkoztató problémára. És sikerül is rátalálni a megfejtésekre, ha az intuíciójára figyel. Mindez a gyógyulást szolgálja, minden értelemben.

Nyilas (11. 23.–12. 21.)

Vasárnap könnyen lehet, hogy nem ön lesz a középpontban, de ezt most egyáltalán nem fogja bánni! Nagyon jól fog ugyanis szórakozni azon, amit lát, az illető ugyanis valami olyat tesz vagy mond, amivel alaposan felborzolja maga körül a kedélyeket.

Bak (12. 22.–01. 20.)

Bár most hajlamos rá, hogy kicsit bizalmatlan legyen, azért nem kell minden mondat mögött valamilyen rejtett jelentést keresnie. Vasárnap például a legvalószínűbb az, hogy minden egyszerűen az lesz, aminek elsőre látszik. Ne gondolja túl a dolgokat!

Vízöntő (01. 21.–02. 18.)

Ma ne csak tervezgessen, hanem cselekedjen, különösen akkor, ha a szerelemről vagy más magánéleti projektről van szó. Ha eddig csak készült arra, hogy megtegyen egy lépést, ma szánja is el magát rá.

Halak (02. 19.–03. 20.)

Vasárnap a magánéletben csak nyugalomra vágyna, mégis annyi minden történik, hogy szinte csak kapkodja a fejét. A viták nem értelmetlenek ugyan, de nem érdemes minden apróság miatt felkapni a vizet. Viszont a nap még tartogat néhány nagyon kellemes meglepetést, jó hírt.

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás