Duplán jól jársz: nagyot csavart a Munch-őrületen a SPAR

Akár 60 százalékot is spórolhatsz – pofonegyszerűen!



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2024.05.14.
Módosítva: 2024.05.14.
Spar Munch spórolás

Az új őrület, ami ráadásul mindenkinek minden szempontból hasznos is, mindössze öt betű: Munch. Ugye emlékszel, amikor direkt zárás körül mentél be az adott üzletbe, hátha sikerül kedvezményes áron lecsapni néhány aznapi péksüteményre? Nos, akkor Muncholtál! A Munch, azaz ételmentés lényege, hogy „a még fogyasztható, de már nem sokáig” kategóriába sorolható élelmiszereket csomagban, kedvezményes áron veheted meg. Így mindenki jól jár: te azért, mert spórolsz, az eladó pedig, mert, ha erősen nyomott áron is, de eladhatja a portékáját, ahelyett, hogy később kidobná azt.

Fotó: Tőke Béla

A Munch valóságos varázsige lett a tudatos vásárlók és spórolni vágyók körében. Igaz, a hirtelen jött népszerűség okán sokan hiába akartak muncholni, sok helyen azzal szembesültek a „kincsvadászok”, hogy elfogyott a vágyott meglepetéscsomag.

Ezen a helyzeten javít és csavar egy nagyot a SPAR! A népszerű áruházlánc nem csak különböző típusú Munch-meglepetéscsomagokat állít össze hűtött és szárazáru, zöldség-gyümölcs, illetve pékáru kategóriákban akár 60 százalékos kedvezménnyel, de lehetővé teszi, hogy azok biztosan ott várjanak majd téged az általad választott üzletben! Gondolj csak bele! Zöldségek, gyümölcsök, gyümölcslevek, csomagolt és csomagolatlan kenyerek, pékáruk, sós- és édes finomságok, tejtermékek, tészták, szalámik, felvágottak, friss tojás, valamint hűtést nem igénylő termékek sora vár rád – biztosan! S hogy mennyit is spórolhatsz? Nézzünk pár példát! Egy 3000 forint értékű hűtött- és szárazáru- csomagért mindössze 1500 forintot, a 3000 forintos zöldség-gyümölcsért csak 1200, míg az 1500 forint értékű pékárukért csupán 600 forintos „munchos” árat kell fizetned. Vagyis duplán jól jársz: nemcsak pénzt spórolsz, de ételt is mentesz! Sőt, új termékeket is felfedezhetsz!

Various Hungarian forint banknotes and coins. calculator on wood table
Fotó: Varga József Zoltán 

Hogy lehetséges mindez? A SPAR csatlakozott a Munch mobilalkalmazáshoz (ha androidos vagy, kattints IDE, ha iPhone-os, akkor IDE a letöltéshez!, de ha asztali számítógéped van, akkor irány a munch.hu), melynek segítségével az app megmutatja, hogy a közeledben melyik SPAR vagy INTERSPAR üzletben milyen Munch-csomagok érhetők el, melyeket azonnal online kifizethetsz, majd kényelmesen átvehetsz az adott üzletben! Igen, az tényleg ennyire egyszerű, igen ez tényleg ennyire nagyszerű!

Fotó: Pexels/Andrea Piacquadio/Képünk illusztráció

Pékáru a sláger!

A legnépszerűbb csomag egyébként a bevezetés óta a pékáruké: az eladások mintegy 41 százalékát ezek teszik ki. Majd a hűtött és hűtést nem igénylő élelmiszerek következnek. A kezdeményezés sikerét jól mutatja, hogy segítségével a bevezetés óta a SPAR üzletekben közel 900 ezer Munch-csomag talált gazdára – derül ki az Origo cikkéből!

További részleteket itt találsz: spar.hu/munch

Nincs veszve semmi!

Az az élelmiszer sem megy veszendőbe, amit a Munchon keresztül esetleg nem sikerül értékesíteni. A jó minőségű cikkeket ugyanis a Magyar Máltai Szeretetszolgálattal együttműködve hátrányos helyzetű családok, idősek, betegek, hajléktalanok kapják meg. Végül az olyan, állati eredetű élelmiszert, amelyet a minőségmegőrzési/fogyaszthatósági idő lejárta előtt nem vásároltok meg a Munchon keresztül, vagy nem jut el a szeretetszolgálathoz, a SPAR állatmenhelyeknek, vadasparkoknak ajánlja fel. A maradék pedig biogázüzembe kerül.

 

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás