Rábukkant a feleség a férjére a Tinderen: piszkos játékba kezdett

Ezzel csak tovább rontotta az amúgy sem túl rózsás helyzetet.



Megosztás
Szerző: Piréz
Létrehozva: 2024.03.03.
párkapcsolat hűtlenség Tinder

Valósággal sokkot kapott egy háromgyermekes anyuka, amikor a Tinderen rábukkant a férjére, aki azt állította magáról, hogy egyedülálló. A történetben nem csak az a meglepő, ahogy az asszonyka rálelt hűtlen hitvesére, de a folytatás is érdekes. 

Fotó: Pexels

Az Unilad cikke szerint ugyanis a nő nem a párja telefonján vette észre a párkereső alkalmazást, hanem maga is regisztrált rá, ott bukkant a férje profiljára. 

Két éve házas vagyok, három gyerekem van, de az utóbbi időben a férjem furán viselkedik, ezért úgy döntöttem, hogy csatlakozom a Tinderhez, hátha kijön belőle valami barátság extrákkal

– árulta el egy párkapcsolati tanácsokkal foglalkozó közösségi oldalon a nevét diszkréten elhallgató nő.

A párkeresőn álnevet használó hölgy ugyanis jobbra húzta párja fotóját, és akkor derült ki, hogy a férje ezt már korábban megtette, mert létrejött az egyezés. 

Azonnal csevegni kezdett velem, és elmondta, hogy egyedülálló, anélkül, hogy tudta volna, hogy a feleségével beszél

– panaszolta a 29 éves nő, tanácsot kérve, hogy mit tegyen.

A szakember válaszában azt javasolta, hogy üljön le a férjével, és nyíltan beszéljék meg a helyzetet. Ha pedig nem tudnak megegyezésre jutni a kapcsolatukat illetően, akkor talán itt az ideje, hogy kilépjenek belőle.

Mindketten bűnösök vagytok. Ha a problémáitokat nem lehet megoldani, akkor békésen elválhattok. Ez a házasság amúgy is már csak papíron létezik

– válaszolta a rovatot vezető Dr. Love.

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás