A márciussal beköszönt a szerelem is! - havi horoszkóp

A legtöbb csillagjegy megérzi, hogy itt a tavasz, és valami szerelem-érzés lengi körül. A csillagok azt üzenik néhányuknak: optimistán tekintsenek a jövőbe, hiszen az már félsiker, ha hisznek magunkban.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2024.03.04.
horoszkóp havi horoszkóp márciusi horoszkóp

Kos
III. 21.–IV. 20.
Lassúnak érzed magad ebben a hónapban, ezért mindent fel szeretnél gyorsítani magad körül, amit csak lehet. Mivel az ingerültséged nem segít a helyzeten, a csillagok azt javasolják: szánj időt arra, amire kell, mert a sietség rossz tanácsadó. A magánéletedben döntést kell hoznod egy kapcsolatodról: vagy be kellene fejezned, vagy elkezdeni vagy egy más szintre lépni. Ha van valaki, akinek eddig nem mertél színt vallani, akkor a március a legalkalmasabb időszak erre.

Bika
IV. 21.–V. 20.
Csodálatos időszak vár rád. A szakmai terveid könnyen és sikeresen tudod megvalósítani. Felgyorsul az életed, sokkal nagyobb eredményeket érsz el, mint amiről álmodtál. Többet fogsz tudni megvalósítani, mint amit elterveztél. A magánéletedben harmonikus időszak következik. Ha már van társad, akkor a hónap a romantika jegyében telik el, ha még egyedülálló vagy, akkor közeleg valaki. Mivel a hónap rengeteg eseménnyel és kihívással lesz teli, nagy a túlterheltség kockázata.

Ikrek 
V. 21.–VI. 21.
Márciusban lazaságot és elégedettséget ígérnek a csillagok. Örülsz majd, hiszen minden úgy alakul, ahogyan megtervezted, de ne légy elbizakodott, mert a hónap közepén a problémák közepében találhatod magad. A magánéletedben a csillagok nyugalmat ígérnek, lehetőséged lesz régóta húzódó vitákat megoldani, nézeteltéréseket rendezni. Ne utasítsd el a meghívásokat. Ügyelj a megjelenésedre! Ha gondjaid vannak a súlyoddal, a hajaddal vagy a fogaiddal, szedd össze magad és gondoskodj a külsődről is! 

Rák 
VI. 22.–VII. 22.
Gyorsan és teljes odaadással kell cselekedned márciusban, amiről majd nem állíthatod, hogy ez kényelmes számodra, de muszáj leszel. Bár inkább a másodhegedűs szerepét szereted általában magadra önteni, most ez kissé másként alakul, ám cserébe érezni fogod, hogy minden történés az életminőséged javítását célozza majd. Ha a lelki társadat keresed még, fontos megjegyezned, hogy akkor vagy a leginkább vonzó, amikor önmagad maradsz.

Oroszlán
VII. 23.–VIII. 23.
A tavasz első hónapjában minden eddiginél vonzóbb leszel az ellenkező nem képviselői számára, így minden esélyed megvan egy kellemes, romantikus ismeretségre, amelynek messzemenő következményei is lehetnek. Ez egy érzelmes hónap lesz. Minden eddiginél fontosabb, hogy uralkodj magadon, ne engedj szabad utat az érzéseidnek, és minden áron kerüld a konfliktusokat – a kapcsolatok helyreállítása nem lesz könnyű. Kezdj el sportolni, hogy érzelmileg is tehermentesítsd magad.

Szűz
VIII. 24.–IX. 23.
Úgy érzed, eljött az ideje, hogy végre a kezedbe vedd a sorsod irányítását, és ezzel a lelkesedéssel vágsz bele a terveid megvalósításába. A csillagok azonban azt javasolják, hogy mielőtt kidobnál valamit, vagy valakit az életedből, alaposan mérlegeld az előnyöket és a hátrányokat. Amit ugyanis most kidobsz az életedből, azt már később nem tudod visszahozni. Hideg fejjel gondolkodj és ne hallgass mások tanácsaira. Csak így jön el a vágyott szabadság.  

Mérleg
IX. 24.–X. 23.
Márciusban ne térj le a kijelölt útról, szigorúan kövesd a terveidet, és ne add fel őket, akkor sem, ha hirtelen nehézségek adódnának. Jegyezd meg: a rutinfeladatok bár unalmasnak tűnnek, soha ne értékeld le őket, mert felemészt a tétovázás, és a szerencse is tovább állhat. Ha van már társad, a kapcsolatod megerősödik, ha nincs, most izgalmas történetek várnak rád. Előfordulhat, hogy az új kapcsolat nem lesz hosszútávú, de a romantika egészen az év végéig kitarthat.

Skorpió
X. 24.–XI. 22.
Új állást vagy más pozíciót ajánlhatnak fel számodra, ami az anyagi helyzeted javulásához vezet. A csillagok azt üzenik: a kijelentéseiddel légy óvatos. Egyes kollégák felhasználhatják ellened, amiket mondasz, mindezt csak azért, hogy aláássák a  tekintélyedet. Márciusban a lehető legdiplomatikusabban kell viselkedned, még azokkal az emberekkel is, akikben korábban megbíztál. Problémák merülhetnek fel a kedveseddel, de a hónap nem alkalmas az új, romantikus ismeretségekre sem.

Nyilas
XI. 23.–XII. 21. 
Szokatlanul felszabadultnak és energikusnak érzed majd magadat, ezért elkezded úgy alakítani az életedet, ahogyan jónak látod, és nem úgy, ahogyan azt a pártfogóid, barátaid vagy mások jónak látják. Ennek eredményeként már március közepén egyértelmű elmozdulás következik be a haladás irányába. A személyes kapcsolataiban minden harmonikusan alakul majd, illetve a környezetedben új emberek jelennek meg, akik kellemes élményekkel ajándékoznak meg. Nézz optimistán a jövőbe! - üzenik a csillagok.

Bak
XII. 22.–I. 20.
A körülmények úgy alakulnak, hogy kénytelen leszel sürgősen belevágni abba a vállalkozásba vagy elképzelésbe, amelyet régóta dédelgettél, ám nem mertél hozzákezdeni. Nem lesz okod tovább halogatni semmit, ráadásul rájössz, hogy ami korábban megrémített, az egyáltalán nem olyan félelmetes, sőt, éppen ellenkezőleg, hatalmas növekedési potenciált rejt. Ez a kellemes pillanat kiinduló lendületként szolgál majd az új lehetőségek kereséséhez. Minden esélyed megvan rá, hogy 2024 márciusában találkozz a Nagy Ő-vel.

Vízöntő
I. 21.–II. 19.
Fokozott óvatossággal kell eljárnod a beszélgetéseid során, különösen a hónap első felében. Nem szabad minden kijelentésben, minden állításban megbíznod. Márciusban sokan jobbnak akarnak majd látszani, mint amilyenek valójában. Gondok merülhetnek fel a kedveseddel is. Azt hiszed, hogy ismered, tudod a vágyait, de ezt a kijelentést jobb, ha újra átgondolod. Lehet, hogy túl magabiztos vagy. Próbálj meg figyelni rá: valóban érted, hogy mit érez, mit szeretne?

Halak
II. 20.–III. 20.
A március még a legfélénkebb Halakat is cselekvésre ösztönzi, így a furcsa helyzetekben előveszed a nem túl szabványos megoldásaidat, ám minden jól sül majd el. Az aprólékosságod, a precízséged segíteni fog. Előre nem látható pénzügyi nehézségek jöhetnek, nagy kiadások adódhatnak, ezért körültekintően hozz meg vásárlással, befektetéssel kapcsolatos döntéseket, mérlegeld az előnyöket és a hátrányokat. Ügyelj arra, hogy teljesítsd a pénzügyi kötelezettségeidet. Ha gondod van a kedveseddel, mondd el neki, ne hallgasd el.

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás