Erre a csillagjegyre ma szenvedélyes este vár





A Nyilas ma legyen óvatos, a Halak kellemes hírt kap délután.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.02.01.
Módosítva: 2024.02.01.
szenvedélyes Ikrek hold skorpió horoszkóp

Napi horoszkóp: 2024. február 1.

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Ma este már átlép a Hold a Skorpióba, ami szenvedélyes estét ígér. Lehet ez szerelmi szenvedély, de veszekedésre való alkalom is, reméljük, inkább az előbbi. Mindenesetre kerülje a megjegyzéseket kényes kérdésekben, mivel egy apró szikra is elegendő lehet a robbanáshoz.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Csak este vált jegyet a Hold, így még ma is fokozottan érzékeny lesz a stílusra, ami – mint tudjuk – maga az ember. Keressen kulturális programot: menjen színházba, moziba, kiállításra, koncertre! Ezeket most különösen tudja értékelni.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Egy olyan kérdés kerülhet terítékre a környezetében a mai napon, amely lelkileg önt is közelről érinti, és amiben nehéz megőrizni az objektivitását. Ha azonban azt hiszi, hogy attól bármi is jobb lesz, hogy vitába száll valakivel ez ügyben, akkor nagyon téved. 

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Legyen ma picit óvatosabb, ha bármilyen döntést kell hozni, mert nem biztos, hogy minden információ a rendelkezésére áll. Ma nem minden az és annyi, aminek látszik, így szinte lehetetlen teljesen megfontoltan választani.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Vigyázat, ármánykodók a láthatáron! Ma rosszindulatú pletykákat terjesztenek és lehet, hogy megpróbálják ebbe önt is bevonni. Kezelje hát távolságtartással, ha ma egy szenzációs hírt osztanak meg önnel, és addig ne adjon hitelt neki, főleg pedig ne adja tovább, míg meg nem győződött annak hitelességéről.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Igyekezzen ma fokozottan ügyelni arra, hogy ne táblázza be magát teljesen, mivel nagy az esélye annak, hogy egy váratlan esemény miatt kellemetlenségei támadnak. Hagyjon annyi mozgásteret hát a napjában, hogy egy ilyen helyzetet könnyedén kezelni tudjon.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Nagyon diplomatikus, és általában igyekszik mindenkivel jó viszonyt ápolni a környezetében, de azért még önnek is van az életében néhány elvarratlan szál… Ma jó alkalom adódik arra, hogy egyet ezek közül tisztába tegyen, amihez mindössze arra van szükség, hogy kedvesen forduljon valaki felé.  

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

A szavainak különös ereje lehet a mai napon, emiatt legyen különösen körültekintő és óvatos, hogyan fogalmaz. Vegye figyelembe, hogy a másik milyen hangulatban van, és igyekezzen ennek megfelelően beszélni vele. Ha tanácsot vagy utasítást ad, vigyázzon arra, ne érezze úgy az illető, hogy parancsolgat neki. 

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Legyen ma nagyon óvatos, mivel sokkal feszültebb lehet a légkör ön körül, mint azt hinné. A mélyben szunnyadó megoldatlan problémák és a bizonytalanság ugyanis most mindenkire hatással vannak, és bizony könnyen kipattannak.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Ön nagyon erőteljesen tudja képviselni a véleményét, és ilyenkor hajlamos azt gondolni, hogy az megkérdőjelezhetetlen, és nagyon nehezen fogadja el, ha valaki más álláspontot képvisel egy kérdésben. Ma próbáljon picit rugalmasabb lenni!

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Valamilyen elfojtott harag, vagy elnyomott feszültség találhat ma kiutat önből, de ha előre felkészül egy ilyen helyzetre, kordában tarthatja mindezt. Igyekezzen becsatornázni az érzést valamilyen kreatív tevékenységbe.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Este már víz elemű jegybe lép a Hold, és ez önt picit bizonytalanná teszi. Próbáljon meg a lényegre koncentrálni, és ne hagyja, hogy folyton elsodorják az érzései. Délután egy kellemes hírt kaphat, ami felvidítja.





 





Ezeket olvastad már?
Furcsa megérzése lesz ma ennek a csillagjegynek

Furcsa megérzése lesz ma ennek a csillagjegynek

Figyelem! A Te hangodat is klónozhatták, ha elkövetted ezt a hibát a telefonoddal

Figyelem! A Te hangodat is klónozhatták, ha elkövetted ezt a hibát a telefonoddal

A négyéves fiam gyűlöli a feleségem főztjét: hogy vessek véget az állandó családi viszálynak?

A négyéves fiam gyűlöli a feleségem főztjét: hogy vessek véget az állandó családi viszálynak?

Ezek a csillagjegyek örülhetnek! Párkapcsolatok helyrehozásában segítenek az égiek

Ezek a csillagjegyek örülhetnek! Párkapcsolatok helyrehozásában segítenek az égiek

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás