Napi horoszkóp: Ma sok múlhat a fellépésén egy nehéz helyzetben





Ezt ígérik a csillagok 2024. január 21-én.



Megosztás
Szerző: CHI
Létrehozva: 2024.01.21.
Módosítva: 2024.01.21.
horoszkóp plútó vízöntő

2024. január 21., napi horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Vasárnap szakítson egy kis időt arra, hogy áttekintse az élete egyes területeit. Hol tart a saját maga által felállított tervei szerint és nézze meg, milyen sikereket ért el. Ha van valami, ami már elvesztette jelentőségét, azt húzza le a képzeletbeli listáról. Így mentálisan felkészíti magát az új életszakaszra, amit a Plútó jegyváltása jelez.

Fotó: Pixabay

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Van, aki csak az erőből ért, hát mit lehet tenni. Ma sok múlhat a fellépésén egy helyzetben, így készüljön arra, hogy határozottan kell majd viselkednie. Ha ugyanis azt látják, eltökélt és magabiztos, fel sem merülhet az, hogy megkérdőjelezzék azt, amit mond, vagy tesz.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Az új célkitűzések ideje a mostani. Arra azért figyeljen, hogy ne csak a célra fókuszáljon, az utat is élvezze, ami oda viheti! Az is fontos, hogy tudjon örülni az életnek, és jusson idő pihenésre is. Ma ezeket a nagyon fontos kérdéseket gondolja végig.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

„Célozd meg a holdat, ha elvéted, a csillagokba jutsz” – ez lehet a jelmondata mára! Végre feltámad a vállalkozó szellem önben, és olyasmibe mer belevágni, ami felvillanyozza. Engedje el a fantáziáját! Nem lesznek akadályok, csupán a saját kishitűsége fékezheti meg.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Vasárnap valaki egy érdekes összefüggésre, vagy tényre hívhatja fel a figyelmét és elképzelhető, hogy ez elültet a fejében egy gondolatot, amely talán egész nap nem is hagyja nyugodni. Ha így van, igyekezzen utána nézni, lehet, hogy meg fog lepődni!

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Ha nyomasztja valami, két út áll ön előtt. Befelé fordul és megpróbálja egyedül feldolgozni, vagy megnyílik valakinek, aki közel áll önhöz és élvezi a bizalmát. Ma talán jobban tenné, ha az utóbbit választaná. Könnyebben és gyorsabban jut túl a problémán.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Ma valaki egy helyzetben igen kellemes meglepetéssel szolgál önnek, mivel kiderül róla, hogy a felszín mélyen érző és felelősségteljes lelket takar. Legyen nyitott az illetővel, mert okozhat még további pozitív meglepetéseket!

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Vasárnap akkor tudja kimozdítani magát a holtpontról, ha valami intenzív tevékenységet végez olyan helyen, ahol friss inspirációkat gyűjthet. Tervezzen be hát egy kirándulást, ha megmarad a hó, akkor gyönyörű az erdő, úgyhogy hajrá!

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Önnel gyakran fordul elő, hogy lázadóként nem csatlakozik a nagy véleményközösségekhez, hanem igyekszik kialakítani, a saját, független álláspontját egy témában. Ma épp ezt kell tennie! Kételkedjen, gondolkodjon, és alakítsa ki a saját véleményét.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Ha valamikor különösen fontos, hogy a teste és a lelke harmonikusan együtt működjön, akkor az most van – a Plútó ma lép be a Vízöntőbe, ami mindent megmozgat bennünk. Ügyeljen hát különösen az egészségére, táplálkozzon egészségesen és igyekezzen többet mozogni és ápolja maga körül a szociális hálót is.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Ez az ön napja lesz. Maga mögött hagyhatja a heti gondokat. Most minden korábbinál fontosabb, hogy olyan programot találjon magának, ami teljes figyelmét leköti, ezáltal kikapcsolja. Ez lehet hobbi, barátokkal töltött idő, főzés, sport stb.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Vannak helyzetek, amikre kár időt és energiát fecsérelni. Ma olyan szituáció adódhat, amelyben a természetes reakciója talán valami egészen más lenne, mégis inkább akkor cselekszik okosan, ha megvonja a vállát és elsétál. Egyszerűen hagyja annyiban a dolgot.





 





Ezeket olvastad már?
Szereted a finom szörpöket? Ezzel a bodzás italcsodával az egész családot meghódítod

Szereted a finom szörpöket? Ezzel a bodzás italcsodával az egész családot meghódítod

Ezeknek a csillagjegyeknek ma vigyázniuk kell a romantikával

Ezeknek a csillagjegyeknek ma vigyázniuk kell a romantikával

Heti horoszkóp: itt az ideje eldönteni, hogyan tovább!

Heti horoszkóp: itt az ideje eldönteni, hogyan tovább!

Felemészt a stressz és a bizonytalanság? Ezek a gyógynövények segítenek minden bajodon

Felemészt a stressz és a bizonytalanság? Ezek a gyógynövények segítenek minden bajodon

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás