Lehetőségek tárháza nyílik meg ennek a csillagjegynek





Ezt üzenik a csillagok kedden.



Megosztás
Szerző: K. C.
Létrehozva: 2024.01.30.
csillagjegy lehetőség horoszkóp

2024. január 30.

Horoszkóp

Kos (03. 21.–04. 20.)

A keddi nap hoz jócskán feladatokat, de szerencsére tele lesz energiával, így már a nap elején érdemes alaposan belehúznia és elvégezni annyi munkát, amennyit csak lehet. Készen kell állnia arra, ha váratlanul beesik valamilyen pluszteendő is a tervezetten felül, merthogy ez ma több mint valószínű.

Bika (04. 21.–05. 20.)

Kedden egy váratlan hír felkavarhatja az érzelmeit, de talán olyan helyzetben lehet, hogy nem lenne okos, ha mindenki látná, mit vált ez ki önből, talán azért, mert egy kollégával vagy munkahelyi eseménnyel kapcsolatos a dolog. Szóval vegye elő a pókerarcát!

Ikrek (05. 21.–06. 21.)

Nyugodtan legyen kedden egy kicsit belelazulósabb és könnyedebb a szokásosnál. Hagyja, hogy sodorják az események, és ne akarjon irányítani mindent, ami ön körül történik. Néha sokkal jobb hagyni, hogy csak úgy megtörténjenek a dolgok körülöttünk anélkül, hogy nekünk bármit is tenni kellene értük.

Rák (06. 22.–07. 22.)

A keddi nap tele lesz az ön számára lehetőségekkel, és érdemes lenne ezek közül minél többre lecsapni. Ne aggódjon feleslegesen semmin, egyszerűen csak vágjon bele abba, amihez kedve van. Ma valahogy minden olyan könnyed lesz ön körül, használja ki az adódó esélyeket!

Oroszlán (07. 23.–08. 22.)

Lehet, hogy most igazán erőteljesen módosítania kell a tervein, vagy egy terve kudarcba fullad, de ez nem jelenti azt, hogy fel kell adnia a reményt ez ügyben örökre. Talán még nem most van itt az ideje ennek a dolognak, úgyhogy még ne írja le a veszteséget, de lépjen tovább!

Szűz (08. 23.–09. 22.)

Akkor jár jól, ha nem zárkózik el semmi elől. Legyen nyitott az új ötletekre, mert könnyen lehet, hogy valaki egy olyan ajánlattal keresi meg, amely nemcsak kecsegtetően hangzik, hanem valóban jó lehetőségeket tartalmaz önnek. 

Mérleg (09. 23.–10. 22.)

Ma alaposan felgyorsulnak ö körül az események, és szívesebben venné, ha minden a kényelmesnek ítélt tempóban és módon folytatódna. Ne feledje, hogy a változások körülöttünk néha igen gyorsan következnek be, és van, amiről nem érdemes lemaradni!

Skorpió (10. 23.–11. 22.)

Ha vannak új lehetőségei, mint amilyen például most önre vár, akkor nem nagyon érdemes ezeket csak úgy hagyni elmenni. Mi lenne, ha ma egy kicsit kimerészkedne az ismeretlenbe és belevágna olyasmibe, amire még soha sem volt alkalma?

Nyilas (11. 23.–12. 21.)

Kedden ahhoz, hogy egy dolgot végre átlendítsen a holtponton, némi merészségre is szüksége lehet, de ha valamit igazán akar, bizony ki kell mozdulni érte a komfortzónájából. Mindezek miatt viszont lesz, aki nem vág ehhez jó képet... erre is számítania kell.

Bak (12. 22.–01. 20.)

Ha valaki a környezetében nagyon önzően viselkedik, azt általában ön nagyon negatívan viseli, ami érthető, hiszen ön az, aki minden esetben más helyett is vállalja a feladatokat vagy a felelősséget. Ma különösen rosszul tolerálja az ilyenfajta viselkedést, így lehet egy vitája emiatt. 

Vízöntő (01. 21.–02. 18.)

Ma lehetősége lesz arra, hogy kifejtse a véleményét valamiről, ami most ön körül szinte mindenki mást is nagyon érdekel. Nem kell különösebben visszafognia magát, vegye fel a beszélgetés fonalát, és igyekezzen meggyőzni minél több embert arról, hogy önnek van igaza.

Halak (02. 19.–03. 20.)

Csak azért, mert ön körül valaki lehangolt, még nem kell önnek is annak lenni, és az sem biztosan az ön dolga, hogy gondoskodjon a felvidításáról. Önnek is megvannak a saját problémái, és ma különösen azokkal kellene foglalkoznia. 









Ezeket olvastad már?
Így készítsünk öblítőt házilag!

Így készítsünk öblítőt házilag!

Súlyos figyelmeztetés: évente hat embert öl meg ez a népszerű étel

Súlyos figyelmeztetés: évente hat embert öl meg ez a népszerű étel

Így keressünk pénzt a lakásunkkal!

Így keressünk pénzt a lakásunkkal!

Ezek a kőkemény csillagjegyek ma elpuhulnak, érzelmes nap vár rájuk

Ezek a kőkemény csillagjegyek ma elpuhulnak, érzelmes nap vár rájuk

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás