Erős érzelmek törnek fel: a Rák jegyébe lép a Hold





Ez vár a csillagjegyekre január 23-án.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2024.01.23.
Módosítva: 2024.01.23.
horoszkóp rák Hold érzelmek

2024. január 23.

Horoszkóp

Kos (03. 21.–04. 20.)

Kedden erős érzelmek törhetnek fel, köszönhetően a Rák jegyében lévő Holdnak. Mivel azonban a közelében sokan élik meg ugyanezt, érdemes lenne picit visszafogni magát. Ma lehetnek olyan helyzetek ugyanis, amik tárgyilagos döntést kívánnak.

Bika (04. 21.–05. 20.)

Ön igazán türelmes ember, a legtöbbször akár fát is lehet hasogatni a hátán, de vannak olyan szituációk, amikor elfogy ez a híres türelem. Ma előfordulhat, hogy valaki olyan mértékben provokálja, hogy végül nem maradhat el a konfrontáció.

Ikrek (05. 21.–06. 21.)

Lehet, hogy ma valaki nem őszinte a környezetében, és manipulatív szándékkal közeledik önhöz, amikor meg akarja győzni valamiről. Még az is előfordulhat, hogy önnek pozitív hatású lesz, amit hall, de azért legyen óvatos. Ne higgyen el mindent elsőre! 

Rák (06. 22.–07. 22.)

Önnek nagyon jól működő belső iránytűje van, amely mindig a helyes úton vezeti. Lehet, hogy újra erre kellene támaszkodnia, mert talán az elmúlt időszakban sokkal többet figyelt kifelé, mint kellene. Kövesse ma azt, amit a belső hang súg!

Oroszlán (07. 23.–08. 22.)

Kedden fókuszáljon arra, ami az orra előtt van. Igyekezzen a jelenben lenni, ne törődjön a múlttal, és ne aggódjon a jövő miatt. Tegye a dolgát, és meg fogja látni, hogy egyszer csak minden elkezd szépen elrendeződni ön körül úgy, ahogyan önnek szüksége lesz rá. 

Szűz (08. 23.–09. 22.)

Kedden vigyázzon, nehogy az érzelmei vezéreljék, amikor egy hírt, információt vagy egy pletykát hall valamiről, ami érzékenyen érinti. Lehet, hogy az információról kiderül, hogy nem is valódi, de a veszekedés, vita vagy sértődés, amit egy érzelmi reakció kivált, nagyon is az lesz. 

Mérleg (09. 23.–10. 22.)

Kedden nemcsak a szemével, de a lelkével is lát majd, és még a finom részleteket is észrevesz különleges érzékeny „antennáival”. Különösen igaz lesz ez, amikor egy önhöz közelállóval beszélget. Rájöhet érdekes összefüggésekre is.

Skorpió (10. 23.–11. 22.)

Ma igazán erős lehet önben a szenvedély, és jó esély van arra is, hogy elveszítse az önuralmát, különösen akkor, ha valaki a környezetében kihozza a sodrából. Próbálja a belső erejét használni arra, hogy ne mutatkozzanak meg túlságosan az érzelmei.

Nyilas (11. 23.–12. 21.)

Mindig is mélyen megérintette, ha elesett embert vagy nehéz sorsot látott, vagy ha olyan híreket kapott, hogy valahol nélkülözik valaki. Meg is tesz mindent, amit tud, de meg kell értenie, hogy a világ összes gondját nem tudja megoldani. 

Bak (12. 22.–01. 20.)

A keddi napja akkor lehet sikeres, ha hagyja, hogy az intuíciója vezérelje, különösen akkor, amikor egy érdekes emberrel találkozik, aki akar öntől, vagy kér öntől valamit. Legyen nyitott, de ne tegyen semmilyen meggondolatlan lépést.

Vízöntő (01. 21.–02. 18.)

Ma valószínűleg semmi másra nem vágyik, mint egy kis pihenésre, önmagával való törődésre. Ennek így a hét közepén valószínűleg sok akadálya van, de legalább délután szakítson egy kis időt magára!

Halak (02. 19.–03. 20.)

Önre aztán igazán mindig lehet számítani, de el kell jönnie a pontnak, amikor egy kicsit befelé fordul és saját magával törődik. Legyen ez a mai egy ilyen nap, amikor megpróbálja újratölteni az akkumulátort. Minden más most egy kicsit várjon a sorára.
 





 





Ezeket olvastad már?
Ne lepődjenek meg ezek a csillagjegyek, ha dühkitöréseik lesznek ma

Ne lepődjenek meg ezek a csillagjegyek, ha dühkitöréseik lesznek ma

Arcápolás otthon, fillérekből

Arcápolás otthon, fillérekből

123 éve született a magyar film: teszteld, te mennyire emlékszel a régi idők mozijaiból - kvíz

123 éve született a magyar film: teszteld, te mennyire emlékszel a régi idők mozijaiból - kvíz

Hallottál már a tavaszi gonoszjáró napról? Így élheted túl para nélkül!

Hallottál már a tavaszi gonoszjáró napról? Így élheted túl para nélkül!

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás