Keresd a macskát! Megtalálod a karácsonyfán rejtőző négylábút?

Igazán jó megfigyelő vagy, ha kiszúrod a bársonytalpút! A sok zavaró körülmény miatt kevesen képesek erre a megadott idő alatt.Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2023.12.25.
feladvány megfigyelőképesség karácsonyfa macska

Elképesztő az éleslátásod, ha mindössze 5 másodperc alatt megtalálod a karácsonyfán bujkáló macskát! Az illúziók képesek megtéveszteni az elmét, de nem csak szórakozásra szolgálnak, hanem arra is, hogy megtornásztassuk az agyunkat és megértsük, hogyan érzékeljük a minket körül vevő világot. Mint láthatod, a macska jól elrejtőzött a képen, így nehéz azonnal észre venni. Lássuk, mennyire vagy rutinos az ilyen jellegű képes feladványok megoldásában!

Ha bújócskáról van szó, a macskák verhetetlenek! (Fotó: themindsjournal.com)

Célravezető, ha a képet kisebb darabokra osztod és megpróbálod alaposan szemügyre venni a részleteket, egy apró jel is nyomravezető lehet. Akkor se keseredj el, ha kifutsz az időből, olyan ez, mint egy intenzív edzés – gyakorlat teszi a mestert! 

Sikerült megtalálnod a cicát?

Eláruljuk a megoldást!

A macska a fenyő bal alsó sarkában, az ágak közül kukucskál, ahogy ez a themindsjournal.com oldalán is látható.

Amennyiben 5 másodpercen belül megoldottad a feladványt, az azt jelenti, hogy a legapróbb részleteket is szupergyorsan észleled. Pokolian éles a szemed, olyan, mintha egy beépített macskadetektorod lenne! 

Bár mindenkinek megvan a saját tempója, egy kis gyakorlás sosem árt. Minél többet játszol, annál jobb leszel!

 

Top hírek

Hírlevél-feliratkozás