Sasszemű zseni vagy, ha ez a számkereső feladvány nem fog ki rajtad!

Amikor hozzálátsz a teszthez, úgy érezheted, hogy káprázik a szemed és trükközik veled az elméd. Képes vagy felülkerekedni az illúzión?Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2023.11.17.
feladvány megfigyelőképesség rejtvényfejtés agytorna számok

A fejtörők játékos módon adnak lehetőséget az elme megdolgoztatására, a szellemi mozgékonyság és a megfigyelőképesség fejlesztésére. Minél többet gyakorolsz, annál jobb leszel ezekben a rejtvényekben! Roppant egyszerűnek hangzó teszt megfejtésére hívunk. Mindössze annyi a dolgod, hogy a sok-sok 44-es szám között megleld az egyetlen 45-ös számot! Mit szólnál, ha erre nehezítésképp mindössze tíz másodpercet adnánk?

Némi türelmet is igényel a feladvány! (Fotó: themindsjournal.com)

Megtaláltad azt a sunyin rejtőző 45-ös számot a 44-esek között? Mintha tűt keresnél a szénakazalban, nem igaz? Ha szükséged van egy kis segítségre, eláruljuk, hogy a kép bal alsó sarkát érdemes jobban szemügyre venni! 

Továbbra sem leled a trükkös számot? Itt nézheted meg a megfejtést!

10 másodpercen belül meglett a 45-ös? Ezek szerint egy problémamegoldó szuperhős vagy! Gyors és pontos az észjárásod, a rejtvényfejtés mestere vagy. 

Szép teljesítmény, ha több idő alatt is, de megoldottad a feladatot! A kihívásokkal szembeni, félelmet nem ismerő hozzáállásod inspiráló. Olyan vagy, mint egy szivacs, mindig örömmel bővíted a tudásodat. Gyakorlásra lenne szükséged? Itt találsz még hasonló feladványt!

 

Top hírek

Hírlevél-feliratkozás