RETRO RÁDIÓ

Kár titkolni, ez a 4 csillagjegy könnyen esik szerelembe

Vannak, akik egyszerűen nem tudnak ellenállni a szerelem hívó szavának, nekik a romantika a mindenük. Te is ilyen típus vagy?Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2023.11.03.
csillagjegy kapcsolat szerelem szív érzelem

Négy csillagjegy van, amely képviselőit nem lehet két lábbal a földön tartani, ha érzelmekről van szó - írja a themindsjournal.com. Könnyen belezúgnak választottjukba és az első pillanattól tervezgetik a cukormázas jövőt.

Téged könnyű meghódítani? (Fotó: Pixabay)

Rák 

Úgy szívja magába az érzelmeket, mint a forró teába mártogatott házi keksz. Már a szerelem puszta említése is megdobogtatja a szívét, rózsaszín szemüvegen át látja a világot. Olyan hatalmas a szíve, mint az óceán, így nem csoda, hogy mélyen és gyorsan beleszeret kiszemeltjébe.

Halak 

Álmodozó jegy, de megvan az oka annak, hogy a jegy szimbóluma két egymással ellentétes irányba úszó hal – az egyik a rideg valóságba vezeti, míg a másik egy olyan helyre, ahol a szeretet a válasz mindenre. Olyan szerelemre vágyik, mint amit a mozivásznon látni, a romantikus fantáziákra való hajlama boldogságot és csalódottságot is ígér a szerelemben.

Oroszlán 

Egy kapcsolat vele olyan, mintha egy szenvedélyesen megírt drámát néznél, amelyben ő a sztár és a rendező is. Könnyen lesz szerelmes és nem titkolja el az érzéseit, mi több, mindenkivel tudatja ha úgy érzi, megtalálta az igazit. Szíve a szerelmes dalok ritmusára dobog, és minden dobbanással egyre jobban meg van győződve arról, hogy a szerelem egy színpad, és ő játssza a főszerepet.

Kos 

Tüzes romantikus, akit kiszemel magának, azt biztosan meg is szerzi! Nála a szerelem energiái forgószélként törnek felszínre, szédítő tempót diktál, de mégsem válik tolakodóvá. Őszinte lelkesedése és határtalan optimizmusa a szerelemben tagadhatatlanul fertőző.

 

Ezeket olvastad már?
Meglepő akadályokat görget az élet néhány csillagjegy elé ma

Meglepő akadályokat görget az élet néhány csillagjegy elé ma

Vége a találgatásnak: megválaszolták a tudósok a legégetőbb kérdést

Vége a találgatásnak: megválaszolták a tudósok a legégetőbb kérdést

Izgalmas napja lesz ma ennek a csillagjegynek

Izgalmas napja lesz ma ennek a csillagjegynek

Ez a három csillagjegy a legkiszámíthatatlanabb mind közül

Ez a három csillagjegy a legkiszámíthatatlanabb mind közül

Top hírek

Ezek is érdekelhetikHírlevél-feliratkozás